Zien: zo ziet Eloise Bridgerton er in het echt uit

De actrice is in het echt een stuk ouder dan haar personage in de serie.

Bridgerton is een enorme hit op Netflix. De serie is niet alleen een kruising tussen Downton Abbey en Gossip Girl, maar heeft ook een blik vol met talentvolle acteurs en actrices opengetrokken. Zo wordt de rol van Eloise Bridgerton op fantastische wijze vertolkt door Claudia Jessie. Benieuwd hoe de actrice er in het echt uitziet? Je ziet het hier.

Derde seizoen in de maak

Liefhebbers van drama, kostuums en juicy roddels kunnen hun hart ophalen met Netflix’ hitserie Bridgerton. De serie volgt de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle roddels, rivaliteit, schandalen en knappe huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien. En we hebben héél goed nieuws voor iedereen die de eerste twee seizoenen in een vloed en een zucht heeft uitgekeken. De opnames voor seizoen drie zijn namelijk officieel begonnen!

Verhaallijn

Inmiddels is er steeds meer bekend over de verhaallijn van het derde seizoen. In het komende seizoen zal het liefdesverhaal van Penelope en Colin centraal staan. Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar, in het tweede seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. Ooh la la!

Nieuwe vriendschap

Claudia Jessie vertolkt de rol van Eloise Bridgerton in de serie. En goed nieuws voor haar fans, want ook Eloise is weer volop te zien in het derde seizoen. Haar vriendschap met Pen is verleden tijd als er een nieuwe vriend in het spel komt. “Een bijkomende complicatie voor Penelope in het nieuwe seizoen is haar breuk met Eloise, die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek”, viel eerder te lezen op Beau Monde. Hoe dit precies verloopt, is nog even afwachten. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar alter ego Lady Whistledown geheim te houden. Dat klinkt in elk geval weer als heerlijk bingewatch-materiaal, wij kunnen niet wachten!

Benieuw hoe Eloise Bridgerton er in het dagelijks leven uitziet? Je ziet het op de volgende pagina.

Laatste nieuws