Zien: zo ziet Eloise Bridgerton er in het echt uit

De actrice is in het echt een stuk ouder dan haar personage in de serie.

Claudia als Eloise

Bridgerton is een van de populairste series op Netflix. Nadat seizoen één met open armen werd ontvangen, was het geen verrassing dat seizoen twee ook een groot succes werd. Claudia is een van de actrices die ervoor zorgt dat de serie een ware hit is. Voor het kostuumdrama kruipt zij in de huid van de slimme Eloise Bridgerton.

Bridgerton is overigens zeker niet de eerste hitserie waar Claudia aan meewerkte. Zo was ze eerder al te zien in Line of Duty als Jodie en speelde ze de rol van Amelia Sedley in Vanity Fair. We hebben dus te maken met een ervaren actrice!

Het dagelijkse leven

Een groot verschil tussen Claudia en haar rol als Eloise? De leeftijd. Claudia is in het echt namelijk 32 jaar, terwijl haar karakter in Bridgerton 17 lentes jong is. Dat betekent dat Claudia in het echt zo’n vijftien jaar ouder is dan haar personage Eloise.

Maar er zijn meer verschillen tussen Claudia en haar personage. In het dagelijks leven hijst de actrice zich namelijk niet elke dag in een oogstrelende japon. Ook heeft de beauty een heel ander kapsel dan haar Bridgerton-karakter. Benieuwd hoe ze er in het dagelijks leven uitziet? Bekijk hieronder een paar beelden van de actrice.

Claudia-Jessie
Bron: BrunoPress

 

Real life besties

Tot slot een leuk feitje! Claudia Jessie (Eloise) en collega-actrice Nicola Coughlan (Penelope) spelen in Bridgerton beste vriendinnen, maar in real life kunnen de twee ook heel goed door één deur. Sterker nog: de twee klikten zo goed op de set, dat ze buiten de serie om ook heel goede vriendinnen werden. “Met Claudia werken was zo makkelijk. Ze is de liefste persoon, zo open en zo’n getalenteerde actrice. We kregen zelfs de bijnaam Peneloise”, prees Nicola haar vriendin al eens. Wat leuk!

Bron: Grazia, IMDB, Town & Country, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress, YouTube

Laatste nieuws