Leco van Zadelhoff neemt afscheid van ex Rob: ‘Je zit in mijn hart’

'Till we meet again.'

Leco van Zadelhoff nam afgelopen donderdag afscheid van zijn ex-partner Rob Sintenie, die vorige week overleed. Op Instagram staat de stylist stil bij het verlies. 

Afscheid

Leco en Rob gingen in 2016 uit elkaar na een relatie van negentien jaar. Rob is de biologische vader van Leco’s 16-jarige dochter Robbie. Bij een foto van zijn ex-man schrijft de stylist: “Dit was ‘m Rob… je laatste rondje! Wat hebben we mooi en bijzonder afscheid van je genomen.”

Volgens Leco was het een emotionele dag, met ook veel mooie momenten. “Met een lach en een traan, maar in ieder geval op de manier zoals jij het wilde”, schrijft de stylist. “Zoveel mensen, zoveel liefde, zoveel herinneringen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook)

Als laatste wenst hij alle mensen die Rob liefheeft veel sterkte met het verlies, en richt zich ook nog op zijn ex-man. “En jij Rob, jij zit in mijn hart en in Robbie! Till we meet again!” Waar Rob aan overleden is, is niet bekend.

Modern gezin

De gezinssituatie van Leco vraagt om wat uitleg. Robbie heeft namelijk twee vaders, twee moeders, twee bonusmoeders, een bonusvader, twee bonuszusjes en twee halfzusjes. Het zit zo: Robs zus Jennet wilde graag een kind met haar vriendin Sjamke, en vroeg Rob – de toenmalige vriend van Leco – als vader. Omdat hij Jennnets broer is, zou de baby ook het DNA van Rob krijgen waardoor Leco er ook meteen een dochter bij kreeg.

Leco en Rob gingen uit elkaar, en Leco vond de liefde bij Carlos. Ook Jennet en Sjamke zijn uit elkaar. Zij hebben weer nieuwe partners die ook weer kinderen hebben, en er kwamen nog kinderen bij.

We wensen de nabestaanden van Rob veel sterkte met het verlies!

Bron: RTL Boulevard, Flair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws