De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Lees ook

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Ga een dagje naar (Designer Outlet) Roermond

Zin om last minute een weekendje of dagje weg te gaan, en heb je zin om te shoppen? Dan is Roermond de place to be. In deze Limburgse stad kun je namelijk prima een weekendje vertoeven. Met voldoende restaurants, winkels en een sfeervol centrum, hoef je je geen seconde te vervelen. En goed nieus, want Designer Outlet Roermond breidde onlangs zijn luxe segment uit. Je shopt er nu onder andere Moschino, Alberta Ferretti, Off-white en Pinko. Ook renoveerden Gucci, Polo Ralph Lauren, Levi’s en Dolce & Gabbana hun boetieks. Designer Outlet Roermond is dagelijks geopend van 09:00 – 22:00, dus pinpassen gereed!

Bezoek de voorstelling Infinity Chan

Het internet kan een heel donkere plek zijn en dat is precies wat Infinity Chan laat zien. Deze voorstelling van Eva Line de Boer en het Zuidelijk toneel gaat over Mila. Wanneer haar tweelingbroer overlijdt, probeert Mila closure te vinden via zijn digitale sporen. Ze belandt echter op radicale online fora en ontdekt een wereld waarin internetgebruikers te pas en te onpas de meest extreme gedachten delen.

De voorstelling is van 5 tot en met 10 augustus om 19:00 uur te zien in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch.

Lekker op de bank

Geen zin om naar buiten te gaan? Dan valt er alsnog een hoop te zien op televisie. Zo vind je op Netflix nu de komedie Wedding Season en de Oscarfilm Green Book. Op Videoland stream je de klassiekers Love Actually en City of Angels en Prime verruimde het aanbod met het vijftiende seizoen van Supernatural. Kortom, genoeg te kijken!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook