Spaanse royals vieren vakantie met familiediner en ladies’ night

De Spaanse royals genieten volop van hun vakantie!

Lees ook

We kregen vorige week al enkele heerlijk zomerse kiekjes van de Spaanse royals te zien, die net als zovelen genieten van een zomerse vakantie op sunny Mallorca. Ook dit weekend waren de royals weer volop aan het genieten van wat gezamenlijke quality time. Zo ging de hele familie vrijdagavond lekker uit eten, en spotten we op zondagavond een aantal gezellige kiekjes van een ladies’ night met Letizia. Where can we sign up?!

Familievakantie

Vorige week schreven we al over de heerlijke familiekiekjes van de Spaanse royals – een unicum, want met dochters Leonor en Sofia die druk bezig zijn met school, zien we ze niet zo vaak met z’n allen. Het lijkt er dan ook op dat de Spaanse familie nu volop geniet van hun quality time samen, want we blíjven maar kiekjes krijgen van alle heerlijke vakantie-uitstapjes die ze maken op Mallorca.

Diner met de hele familie

Zo gingen de royals afgelopen vrijdag heerlijk uit eten met de hele familie. Felipe en Leti waren natuurlijk van de partij, met moeder/oma en (oud-)tante Sofía en Irene, en dochters Leonor en infanta Sofía, zoals ze bij de Spanjaarden heet.

We zien de jonge Sofiía en Felipe in matching groene outfits, en het lijkt erop dat de jongste dochter van Felipe en Letizia de comfortabele espadrilles heeft geleend die zus Leonor vorige week nog aanhad. Leti en Leonor gaan op hun beurt voor prachtige flowy outfits en matchende clutches van het merk Feel Mallorca.

Ook bewijst Leti hier weer dat je als royal echt niet altijd voor stijve cocktailjurken of dure labels hoeft te gaan met haar bijzonder betaalbare Mango-jurk met cut-outs. Tja, de royal abs moet je ook bij tijd en wijle kunnen luchten.

Ladies’ night

Op zondag was het bovendien tijd voor een avond met de meiden. Koningin Letizia, prinses Leonor, infanta Sofía en koningin Sofía brachten een bezoekje aan een lokaal restaurant en gingen daarna nog even langs bij een kleine vlooienmarkt. Ze zijn ook zo heerlijk gewoon gebleven, die Spaanse royals.

spaanse royals
Wat een pláátje, dit vakantiekiekje van de Spaanse ladies. (Beeld: Brunopress)

Wederom blijven de pumps in de kast, en kiezen de dames massaal voor het comfort en zomerse gevoel van een set espadrilles. Met hun lichte, kleurrijke outfits zijn de ladies bovendien een lust voor het oog. Flag dressing kenden we al, maar grandma dressing? Leti, Leonor en de jonge Sofía matchen met z’n drieën perféct het kleurrijke outfitje van hun schoonmoeder en oma.

Wederom spotten we Letizia met haar Feel Mallorca-clutch, en haar jurk is afkomstig van de Zara, weet UFO No More te melden. Ook de twee dochters gaan voor zomerse kleedjes van de Spaanse modegigant. Betere reclame voor je zomercollectie kun je bijna niet vinden, toch?

Bron: UFO No More | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook