Bride to be: Nikkie de Jager deelt kiekjes feestelijk vrijgezellenfeest

'Dit weekend ga ik nooit vergeten!'

Lees ook

Binnenkort stappen Nikkie de Jager en haar Dylan in het huwelijksbootje. En zoals met elke bruiloft hoort daar ook een goed vrijgezellenfeest bij! Op Instagram deelt de beauty guru een set heerlijke kiekjes van het verrassingsfeest dit weekend.

Surprise!

Eigenlijk dacht Nikkie dat ze samen met haar aanstaande gewoon door haar manager werd getrakteerd op een luxe etentje, deelt ze via haar Instagram Stories. “Maar toen werden we verrast met onze bachelor/bachelorette party!” deelt ze bij een feestelijke foto. “Ik word zo emotioneel bij het zien van deze foto”, schrijft ze er nog onder. “I love you!

Voor degenen met een scherpe blik: onder andere Nikkies Wie is de Mol?-concullega’s Ellie Lust, Patrick Martens en Jeroen Kijk in de Vegte waren onder de aanwezigen – te zien op de tweede foto hieronder.

Feestje

Niet alleen het feest was bijzonder geslaagd, ook de verrassing pakte bijzonder goed uit. “They really got us, huh!” schrijft Nikkie bij een zomerse foto met haar verloofde. “We hadden helemaal NIETS door…en dat is erg zeldzaam voor mij”, aldus Nikkie.

Op de foto is te zien hoe de zorgvuldig gekozen diner-outfit van de beauty guru nu helemaal is afgemaakt met een set vrolijke accessoires voor de Bride to Be. Helemaal in stijl kon Nikkie zo naar het Rotterdamse sushi-restaurant Kyatcha, waar ze flink in de watten werd gelegd.

Onvergetelijk

In de aanloop naar de grote dag zelf heeft Nikkie er zo een herinnering bij om nóóit te vergeten, deelt ze ten slotte via Instagram. Zo wordt de lange aanloop naar haar bruiloft extra feestelijk.

In 2019 ging verloofde Dylan Drossaers namelijk al op één knie voor Nikkie, maar vanwege de pandemie moest het stel hun bruiloft uitstellen. Wij kunnen in elk geval niet wachten op de foto’s van Nikkie in full bridal glam!

Bron: Instagram @nikkietutorials, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram @nikkietutorials

Laatste nieuws

Zie ook