Prinses Beatrice in het zonnetje gezet door zus en manlief voor verjaardag

De twee delen enkele exclusieve candid kiekjes van Beatrice.

Gisteren zetten we al de 8 beste blauwe looks van de jarige prinses Beatrice voor je op een rijtje. Maar ook bronnen dichterbij de Yorkse stonden stil bij haar 34e verjaardag. Zowel hubby Edoardo Mapelli Mozzi als zuslief Eugenie zetten Bea namelijk even in het zonnetje.

Beatrice jarig

Op 8 augustus 1988 zag Beatrice Elizabeth Mary, de oudste dochter van de Duke en Duchess of York, het levenslicht. Dat betekende dat zij gisteren 34 kaarsjes mocht uitblazen. Hoewel het via de officiële kanalen van de royals verder stil bleef rond haar verjaardag (terwijl dit in eerdere jaren nog wel eens gehighlight werd), deelden zusje Eugenie en partner Edoardo toch hun waardering voor Beatrice op haar verjaardag.

‘De beste vrouw en moeder’

Zo deelde Edoardo Mapelli Mozzi, met wie Beatrice sinds 2020 getrouwd is, een casual kiekje van de prinses. Leren jasje, verwaaide coupe en een gouden gloed van de avondzon: Beatrice bewijst maar weer eens een natural beauty te zijn.

Bij die prachtige foto schrijft Edoardo: “Je bent ’s werelds beste vrouw. Daarnaast ben je de beste moeder in de wereld. We houden zo veel van je. Happy birthday my darling.” Excuse us terwijl wij even wegsmelten bij deze blijk van royal romantiek!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi)

Zusterliefde

En hoe oud je zelf inmiddels ook bent: je grote zus blijft toch altijd je grote zus. Dat laat Eugenie ook weten in haar lieve Instagram-post voor Beatrices verjaardag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Zo deelt Eugenie onder andere enkele candid kiekjes van de twee zussen. De bekende oranje en blauwe outfits van het Jubilee-weekend passeren de revue, maar ook een zonnig kiekje van de zussen met nichtje Zara Tindall komt voorbij. “Happy birthday voor mijn speciale grote zussie. Ik houd zo veel van je!” schrijft de jongste York-dochter bij de set foto’s.

Van man tot zusje tot nichtje: Beatrice zit duidelijk wel goed met zo’n lieve inner circle.

Bron: Hello! Magazine, People Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws