Prinselijke bengel: ex-bodyguard deelt ‘cheeky’ berichtje van jonge Harry

Kinderen zijn nu eenmaal goudeerlijk, zegt men.

Lees ook

Ken Wharfe, voormalig bodyguard van wijlen Lady Di en frequent reisgenoot van de Princess of Wales en haar zoontjes, heeft in een uitgebreid artikel voor Hello! Magazine teruggeblikt op zijn jaren met de royal familie. Zo vertelt hij onder meer over een bijzonder brutale brief die hij ooit van de jonge prins Harry heeft ontvangen.

Normale opvoeding

Dat Diana veel waarde hechtte aan een zo ‘normaal’ mogelijke opvoeding van haar zoontjes, weten we inmiddels wel. Dit onderstreepte Wharfe ook nog eens in zijn artikel.

Zo maakte een concert van diva Tina Turner een diepe indruk op de royals, schrijft Wharfe. “The Best werd Wiliams favoriete nummer”, vertelt hij, “en we hebben dat nummer in de auto gezongen tot we de tekst zelfs achterstevoren kenden.” Een carpool karaoke-sessie met Diana, William, Harry en de entourage? Wij hadden graag meegeluisterd!

Cheeky

Maar ja, zangtalent is niet iedereen gegund, en om je te kunnen meten met mevrouw Turner moet je wel echt van goeden huize komen. Wharfe deelt dat hij in elk geval niét voorzien was van zo’n gouden strot. En dat ontging ook de jonge Harry niet.

“Later schreef cheeky little Harry me een brief waarin hij me vertelde dat ik niet kon zingen”, doet Wharfe uit de doeken. Tja, kinderen zijn goudeerlijk, zegt men altijd, en een royal titel maakt je daar duidelijk geen uitzondering op!

Jeugdherinneringen

Overigens blikte grote broer William ook al eens terug op deze autoritjes. “Zingend op de achterbank zitten voelde als een echt familiemoment. Mijn moeder zong al rijdend op vol volume mee”, deelde de Duke of Cambridge eind vorig jaar in een speciale wandeltour voor Apples Time To Walk-serie. “Je zat mee te zingen en te luisteren naar de muziek tot aan de schoolpoorten, waar je dan afgezet werd. En dan besefte je weer – je gaat echt terug naar school”, deelde hij.

“Omdat je zo verloren bent in die nummers – je wilt maar blijven luisteren, dat familiemoment gaande houden”, vertelde hij terwijl hij over het landgoed Sandringham wandelde. “En als ik er nu naar luister, brengt het me weer terug naar die autoritjes en haalt het veel herinneringen aan mijn moeder naar boven.”

Zouden Wills en Harry zich de valse noten van hun bodyguard ook nog herinneren? Zouden de broers zich ook anno nu nog aan een gezamenlijk Tina Turner-duet durven wagen? Who knows!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook