Zo ziet de succesvolle vrouw van acteur Omar Sy eruit

Wat een knap koppel!

Lees ook

Omar Sy kennen we natuurlijk allemaal van de Franse hitfilm Intouchables, maar heeft de acteur nog veel meer grote namen op zijn cv staan. Denk aan Jurassic World, Monsieur Chocolat én in de hitserie Lupin. Ook op liefdesgebied heeft hij niets te klagen, en is hij al jaren samen met zijn prachtige en succesvolle vrouw Hélène Sy.

Hart gestolen

In Lupin speelt Omar de rol van de galante dief Assane Diop. De serie is ontzettend populair en komt er binnenkort zelfs een derde seizoen. Enne, ook in real life blijkt de acteur een galante hartendief te zijn. Zo wist hij zo’n 25 jaar geleden het hart van Hélène te stelen.

Link tool: post not found

De comedian leerde de liefde van zijn leven in 1996 kennen in Frankrijk. Hélène deelde destijds een appartement met een kunstenaar. Op een dag nodigde de kunstenaar Omar bij hen thuis uit voor een zakelijke meeting. Omar werd toen binnengelaten door Hélène. De twee raakten aan de praat en werden goede vrienden, maar die vriendschap groeide uiteindelijk uit tot een romantic relationship.

Omar en Hélène vormen sinds 1997 een steady couple. In 2007 stapten de lovebirds in het huwelijksbootje in Parijs. Momenteel woont het stel met hun vijf kinderen, Selly, Sabah, Alhadji, Tidiane en Amani-Nour, in Amerika.

Succesvol

En net als haar man zit Hélène zeker niet stil. Zo is ze voorzitter van de CéKeDuBonheur Association, een vereniging die zich inzet voor het verbeteren van het dagelijks leven van kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Bovendien heeft ze veel social work gedaan in West-Afrika, is ze de CEO en founder van Siyah Organics en zet ze zich in voor verschillende goede doelen.

Op de volgende pagina vind je foto’s van het prachtige stel!

[1/2]

Laatste nieuws

Zie ook