Dankzij dit trucje staat hertogin Kate altijd goed op de foto

Het blijkt verrassend simpel te zijn!

Sommige mensen staan werkelijk áltijd mooi op de foto. Hertogin Kate Middleton behoort ook tot die groep. Vanuit welke hoek of in welk licht ze ook wordt gefotografeerd: het levert altijd een prachtig plaatje op. Wat is haar grote geheim?

Eenvoudige truc

Waar wij nog weleens behoorlijk schrikken als we een foto van onszelf terugzien, lijkt het hertogin Kate nooit enige moeite te kosten om goed op de foto te staan. Ze wordt vrijwel dagelijks op de gevoelige plaat vastgelegd en het levert altijd picture perfect kiekjes op. Toeval? Volgens royalty stylist en modekenner Miranda Holder niet. Het zou niet alleen aan Kates prachtige verschijning liggen: ze zou ook een specifieke en eenvoudige truc toepassen.

Media training

Holder plaatste een paar dagen geleden twee video’s op TikTok, die in mum van tijd viral gingen. “Heb je je weleens afgevraagd waarom Kate Middleton er zo stunning uitziet op alle foto’s?”, vraagt ze haar volgers. Er is volgens haar een logische verklaring voor: Kate heeft media training gehad. Holder vertelt dat de hertogin daar een cheeky little style hack aangeleerd heeft gekregen, die gegarandeerd mooie plaatjes oplevert. Bekijk de video hieronder:

@themirandaholder Try it and see! #katemiddleton #katemiddletonstyle #personalstylistonline #fashionover40 ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) – Echosmith

Parallel aan de grond

Het grote geheim? “Kate is eenvoudigweg getraind om haar kin altijd parallel aan de grond te houden. Ze tilt hem niet omhoog en niet omlaag”, aldus Holder. Als je je kin te ver omlaag tilt, zorgt dat voor een onderkin. Te ver omhoog zorgt er juist weer voor dat mensen je neus in kunnen kijken. De gulden middenweg levert duidelijk wél het begeerde resultaat op. Wij gaan thuis even oefenen en het bij de komende fotosessies zeker uitproberen.
Bron: HLN, Marie Claire | Beeld: BrunoPress, TikTok Miranda Holder

Laatste nieuws