De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Lees ook

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

High Spritz

Hartstikke leuk, zo’n high tea, maar met temperaturen rond het smeltpunt hebben wij liever iets frissers. Deze zomermaanden organiseert Chandon in verschillende Nederlandse steden de High Spritz by Chandon Garden Spritz. Geniet van een heerlijk glas Chandon Garden Spritz in combinatie met bijpassende gerechten of lekkere bites. Komend weekend kun je op de zaterdag bijvoorbeeld terecht bij Bar Baarsch in Amsterdam, of zaterdag/zondag bij Pavlov in Den Haag. Schikken deze data niet? Niet getreurd! De lijst wordt continu aangevuld, dus houd de website goed in de gaten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chandon (@chandon)

Afternoon Sea bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda

Bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS) geniet je deze zomer van heerlijke fruits de mer tijdens de Afternoon Sea. Denk aan een Afternoon Tea, maar dan met vis en schaal- en schelpdieren. Ze noemen het er een comfort fruits de mer, want je eet de kleine gerechten met bestek in plaats met je handen. Wat je kunt verwachten? Elegante gerechtjes en kleine bereidingen van vis en schaal- en schelpdieren, gepresenteerd op de mooiste etagère van de stad! De Afternoon Sea is al vanaf 42,50 euro per persoon te bestellen. Reserveren doe je hier.

weekendtips
Beeld: WSHS

Movie night in stijl

Eén van de oudste champagnehuizen ter wereld, Piper-Heidsieck, organiseert ook deze zomer weer een hoop heerlijke Movie Nights. In augustus kunnen members van de Bijenkorf op verschillende dagen genieten van een intieme openluchtbioscoop in de Bijenkorf te Eindhoven of te Amsterdam.

Tijdens de Movie Nights worden bijzondere films getoond, onder het genot van een heerlijk glas Piper-Heidsieck Champagne Cuvée Brut en popcorn in de intieme openluchtbioscoop van de Bijenkorf.

weekendtips
Beeld: Piper-Heidsieck

Members kunnen komend weekend plaatsnemen op het dak van de Bijenkorf te Eindhoven en daar genieten van een heerlijk avondje uit met Piper-Heidsieck. Komend weekend staan zaterdag de film Retour en Bougogne en zondag de moderne klassieker House of Gucci op de agenda bij de Eindhovense Bijenkorf. Hier kun je je tickets reserveren.

Thuis op de bank

Mocht je met deze hitte geen zin hebben om de deur uit te gaan, dan kun je er altijd nog voor kiezen om met je eigen champagne en popcorn plaats te nemen op de bank.

Kaskraker Elvis, die nu nog in de bioscopen draait, is sinds deze week namelijk ook beschikbaar op onder andere Pathé Thuis. Ook zomerhit Costa!!, de opvolger van nostalgische feel-goodfilm Costa! uit 2001, kun je nu via Pathé Thuis bekijken.

Mocht je bovendien zin hebben in een challenge: gisteren deelden we al dat heel Downton Abbey op zondagavond van Netflix zal verdwijnen. Je hebt dus nog een uur of 36 de tijd om er 6 seizoenen doorheen te jagen. Moet lukken, toch? Succes!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook