Babynieuws! Naomi van As en Sven Kramer verwelkomen tweede kindje

Beschuit met blauwe muisjes!

Drie hoeraatjes voor Naomi van As en Sven Kramer. De twee verwelkomden afgelopen woensdag hun tweede kindje samen: een zoon. 

Een zoon

Op 10 augustus is het tweede kindje van de voormalig topsporters geboren. “10-08-2022 Dexx Bynt Kramer 💙” schrijven de twee op social media om de geboorte aan te kondigen. Op de foto op Instagram zien we hoe de kleine lief ligt te slapen naast zijn zusje, de 3-jarige Kae. 

Het stel wordt overladen met felicitaties. “Oooooo zo mooi!! Gefeliciteerd lieve familie. Welkom Dexx!!”, schrijft Lucy Woesthoff. En Anouk Hoogendijk merkt op dat deze Kramer weer een prachtige hairdo heeft. “Gefeliciteerd! Weer zo’n prachtbaby met zoveel mooie haartjes 😍”.

Daarnaast ontvangen de Van As-Kramers felicitaties van onder anderen Fatima Moreira de Melo, Koen Verweij, Quinty Trustfull, Ellen Hoog en Anne Marie Keizer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial)

Tweede kindje

In maart lieten Sven en Naomi via Instagram en Twitter weten dat er gezinsuitbreiding op komst was: “Baby on the way”, schreven ze allebei bij een gezinsfoto vanuit het zonnige, Zwitserse Verbier. En daarmee houden ze een familietraditie aan: met dezelfde woorden kondigden de voormalig tophockeyster en topschaatser in 2018 de geboorte van hun dochtertje Kae Robin aan. Cute!

Bron: Grazia, Instagram Naomi van As en Sven Kramer | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws