Harry en Meghan binnenkort weer in het Verenigd Koninkrijk

Ook Duitsland zal worden bezocht.

Na een korte verschijning tijdens het jubileum van Queen Elizabeth verdwenen prins Harry en hertogin Meghan weer onder de radar. Maar de Sussexjes zullen niet lang meer buiten beeld blijven: in september zullen ze namelijk naar het Verenigd Koninkrijk komen.

Speech

Een woordvoerder van het stel onthulde dat ze volgende maand naar Europa afreizen om ‘verschillende goede doelen die hun na aan het hart liggen’ te bezoeken. Meghan heeft een aantal jaren als raadgever in One Young World-toppen gediend, een forum dat jonge leiders uit meer dan 190 landen over de hele wereld samenbrengt. Dit jaar zal ze een speech geven tijdens de top in Manchester.

Daarna zullen de Duke en Duchess hun reis vervolgen naar Duitsland, waar ze naar een event van de Invictus Games in Düsseldorf zullen gaan. Vervolgens reizen ze weer af naar de VK voor de WellChild Awards. Of Harry en Meghan leden van de royal family zullen ontmoeten, is niet bekend.

Platina Jubilee

Om het 70-jarig troonsjubileum van Queen Elizabeth mee te vieren, brachten prins Harry, hertogin Meghan en hun twee koters, Archie en Lili, een kort bezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Al weken van tevoren schreeuwden de Britse tabloids dat Sussexjes de Queen zouden overschaduwen, hun eigen agenda hadden en zelfs een Netflix-realityserie zouden opnemen, maar het pakte héél anders uit.

We vingen alleen een glimp van de hertog en hertogin van Sussex op tijdens een speciale kerkdienst ter ere van de Queen in St. Paul’s Cathedral. Leuk om Harry en Meg weer onder de royals te zien, maar het bleef bij dit ene uitstapje. Het was de eerste keer dat Lilibet en Archie met een groot deel van de royal family herenigd waren, sinds hun ouders in maart 2020 hun royal exit maakten.

Bron: Honey Nine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws