Serena Williams over royal wedding-outfit: ‘Duurde een hele nacht’

"Het was een lang proces, maar het was het helemaal waard."

Lees ook

Serena Williams was aanwezig bij de royal wedding van Meghan Markle en prins Harry in 2018. Daarvoor had ze alles uit de kast getrokken om er piekfijn uit te zien, zelfs al duurde het een hele nacht om haarzelf klaar te maken…

Head-to-toe roze

De succesvol tennisster blikte met Vogue terug op een aantal iconische outfits die ze door de jaren heen heeft gedragen. Zo ook op haar poederroze japon die ze droeg voor de bruiloft van Meghan en Harry.

“Ik hou van deze foto”, zegt de atlete tegen Vogue wanneer ze een foto te zien krijgt van haar en haar man Alexis Ohanian bij Windsor Castle. “Dit is tijdens de royal wedding, toen mijn vriendin Meghan trouwde met Harry.”

Serena Williams haar man Alexis Ohanian. Beeld: BrunoPress

Braids

Naast haar volledig roze look, droeg Serena haar haar in talloze kleine braids. “Wat hier zo iconisch aan is, is het feit dat ik dacht: ‘Royal wedding? Ik ga mijn haar absoluut vlechten’.” Leuk idee natuurlijk, maar waar Serena geen rekening mee had gehouden is dat het “de hele nacht” zou duren om haar haar in te vlechten. Daar waren zelfs twee of drie haarstylisten voor nodig. “Het was een lang proces, maar het was het helemaal waard.”

Fascinator

Iets wat Serena niet helemaal gewend was, waren de fascinators, die ze vaak in de VK zag tijdens officiĆ«le gelegenheden. “Vrouwen moeten altijd fascinators op, wat eigenlijk hoeden zijn. Ik hou ervan dat ze die fascinators noemen.”

Serena en Meghan kennen elkaar van de Amerikaanse Super Bowl in 2010, waar ze direct goed met elkaar konden opschieten. Sindsdien zijn de twee dames vaak samen gezien tijdens sportevenementen. Zo moedigde Meghan Serena aan tijdens Wimbledon en de U.S. Open.

Bron: People Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook