Dit zijn de bestverkochte kleuren Chanel-nagellak

Onze favoriet zit er ook bij!

De make-upproducten van Chanel voelen toch wel meer high end dan andere merken. Naast de lipsticks, zijn ook de nagellakjes van Chanel mateloos populair en zeer geliefd onder menig beauty lover. Onder de tien meest verkochte kleuren zitten een heleboel classics, maar ook een paar verrassingen.

Naast dat Le Vernis van Chanel een geweldig assortiment kleuren heeft, is de formule van de nagellak ook erg goed. De nagellak geeft gelijk veel kleur af, is niet streperig of waterig en blijft goed zitten. Logisch dus dat we snel weer terugvallen op onze oude vertrouwde Le Vernis. Tijd voor een nieuwe manicure? Doe wat inspiratie op met deze best-selling kleuren.

1. Pirate

Op nummer één staat natuurlijk de classic onder de classics: de robijnrode kleur Pirate staat werkelijk iedereen goed en is geschikt voor alle gelegenheden en seizoenen.

2. Rouge Noir

Een bordeauxrode kleur kan uiteraard ook niet ontbreken. Deze dieprode kleur is perfect voor de herfst.

3. Ballerina

Zou dit de perfecte doorzichtige nude kleur zijn? Of je ‘m nou los gebruikt om je nagels niet te veel te laten opvallen of dat je ‘m gebruikt als basis voor een mooie nail art, Ballerina is een elegante keuze.

4. Rouge Essentiel

Wauw, deze bloedrode kleur is dé zomerkleur voor bij een gebruinde huid. Ook zo’n klassieker natuurlijk waarbij elke manicure er direct verzorgd uitziet.

5. Organdi

Deze nude kleur is net wat donkerder, waardoor ‘ie perfect is voor de winter. Een fijne kleur voor als je je nagels wel wilt verzorgen tijdens die periode.

6. Particulière

Deze bruintint staat goed bij een donkerdere huidskleur en is dan prachtig om als nude te gebruiken.

7. New Dawn

Een chique kleur die tussen mauve en lichtbruin ligt. Perfect voor speciale gelegenheden.

8. Verde Pastello

Deze ligt wat minder voor de hand. Alhoewel, we hebben altijd een ietwat bijzondere kleur in ons nagellakassortiment nodig, dus gaan we dan vaak voor deze vakantiekleur.

9. Prune Dramatique

En om ook even af te stappen van alle tinten rood en beige, grijpen we vaak naar deze pruim kleur.

10. Daydream

De perfecte combinatie tussen roze en nude is de kleur Daydream: net wat opvallender dan een gewone nude kleur.

Bron: Who What Wear | Beeld: Pexels, CHANEL

Laatste nieuws