Aanbieding! 6X Beau Monde & Clay And Glow-set voor maar €37,50

Sluit nu een abonnement af met korting en ontvang een prachtig skincare-set cadeau!

Lees ook

De verzorging van je huid is ontzettend belangrijk. Daarom heeft Beau Monde nu het perfecte cadeau om jezelf mee te verwennen. Neem je nu een abonnement op 6x Beau Monde, dan ontvang je een skincare-set van Clay And Glow (t.w.v. €75,85) cadeau.

Dat is 60% korting!

Deze set bevat een roze kleimasker (65 gr), Straw-Jelly cleanser (100 ml) en de nieuwe SPF30 sunscreen (50 ml) waarmee je jouw huid weer laat stralen.

Straw-Jelly cleanser

Een cleanser die niet alleen je huid reinigt, maar ook je make-upresten verwijdert. De Straw-Jelly cleanser van Clay And Glow reinigt diep, ontstopt poriën en elimineert vuil. De natuurlijke, effectieve ingrediënten helpen om pukkeltjes te bestrijden.

SPF30 sunscreen

Bescherm waar je van houdt met de gloednieuwe Protecting Face Sunscreen SPF30. Deze sunscreen beschermt tegen uva- en uvb-straling, maar ook tegen schermen met blauw licht. Meer goed nieuws: de sunscreen is volledig waterafstotend.

Roze kleimasker

Het roze kleimasker reduceert zichtbare poriën, break-outs, mee-eters en roodheid. Daarnaast heeft het masker een diep reinigende werking die de huid voedt. En je krijgt een glow waar je u tegen zegt!

Abonnement afsluiten

Ga naar beaumonde.nl/clayandglow of bel 0251- 257924 (ma. t/m vrij. 9.00 – 17.00 uur).

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2022 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Het abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Beau Monde kost in de winkel €5,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leverings- voorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Laatste nieuws

Zie ook