Zien: dit is de onbekende dochter van Dries Roelvink

Het contact tussen vader en dochter verwaterde.

Als er iemand is die weet hoe je een show moet neerzetten, dan is het Dries Roelvink wel. Een wijnproeverij van de volkszanger gaat namelijk behoorlijk viraal op videoplatform TikTok en heeft inmiddels miljoenen views verzameld. Ook zoons Donny en Dave weten hun weg naar de spotlight altijd wel te vinden. Toch heeft Dries nog een dochter, die het prima vindt om haar leven op een andere manier in te richten.

Wijn-enthousiasteling

De TikTok-video waarin Dries zijn wijntje grondig inspecteert, ging afgelopen tijd viraal onder jongeren. In gesprek met het AD legt Dries uit dat hij al jarenlang een echte wijn-enthousiasteling is. “Wat je me ziet doen, doe ik eigenlijk al 35 jaar. Mijn goede vriend Ed Lemaire was rapporteur voor de Michelin-gids. Hij nam mij mee lunchen, zodat hij minder opviel als rapporteur. Op dat moment dronk ik nog amper wijn, maar door hem zag ik hoe dat eraan toe ging en dat heb ik overgenomen.”

Op vakantie met jongste zoon Donny, staat die keer op keer versteld van de show die z’n vader maakt van de wijnproeverij. “Hij zei: ‘Wat doe je ingewikkeld over een fles wijn, zeg? Doe even gewoon, joh!’ Toen besloot hij het te gaan filmen”, legt Dries uit aan het AD.

Viraal

En daarmee maakt hij een flinke impact. “Miljoenen mensen begonnen te kijken. Viral noemen ze dat tegenwoordig dan hè? Vroeger riepen ze op straat altijd: ‘Dries, heb je je gele zwembroek nog aan?’ en nu vragen ze: ‘Dries, wil je een wijntje?’” Zo is er zelfs een heus wijnlied geschreven voor Dries, genaamd Fantastico, want boven alles is Dries natuurlijk nog altijd volkszanger.

Dries heeft uit meerdere relaties drie kinderen gekregen: twee zoons en een dochter. Zoons Donny en Dave hebben naast een modellencarrière ook een carrière in de tv-wereld gemaakt. Hun zus zien we daarentegen vrijwel nooit in de spotlight, zoals de rest van de familie. Wie zij is? Kijk mee op de volgende pagina.

Laatste nieuws