Zien! Zo zag Jan Kooijman er vroeger uit

Lees ook

We zijn dol op een Throwback Thursday op zijn tijd en scrollen graag door de Instagram-feeds van BN’ers om naar oude kiekjes te kijken. Onlangs vonden we weer een leuke. Zo zag Jan Kooijman er vroeger uit!

Jarenlang in de schijnwerpers

Al jarenlang is Jan Kooijman niet weg te denken uit de showbizzwereld. In 2009 brak hij door bij het grote publiek door zijn rol als Danny de Jong in Goede tijden, slechte tijden, maar daarvoor had Jan ook al jarenlang een succesvolle carrière als danser. Naast danser en acteur ontpopte de GTST-hunk zich ook nog eens tot presentator en sinds kort mag hij ook ‘zanger’ aan zijn CV toevoegen. Begin 2022 bracht Jan Kooijman namelijk zijn debuutsingel uit!

In december liet Jan op Instagram weten dat hij in alle rust al een paar jaar met een aantal mensen aan zijn liedjes werkte. “Omdat ik graag schrijf, omdat muziek enorm belangrijk voor me is, omdat mijn creativiteit zich nooit tot één discipline heeft beperkt”, vertelde hij hierover. Dat blijkt zeker!

Wisselende looks

Net zo veelzijdig als de bezigheden van Jan Kooijman zijn de looks van de acteur, danser, presentator en muzikant door de jaren heen. Gemillimeterd haar, een baard, lange lokken, halflange lokken…we hebben al heel wat kapsels voorbij zien komen. Dat Jan ook vroeger niet vies was van een opvallende coupe, blijkt wel uit een kiekje uit de oude doos. Kijk mee op de volgende pagina!

Laatste nieuws

Zie ook