Hertogin Kate terug op de tennisbaan

De Duchess slaat de handen ineen met tennislegende Roger Federer.

Lees ook

De hertogin van Cambridge heeft een sportieve rentree gepland na de zomervakantie. Volgend maand staat ze op het tennisveld met niemand minder dan Roger Federer. Voor het goede doel, uiteraard, maar Kate kennende ook voor de fun.

Een balletje slaan met de Duchess

Paardensport? Daar heeft Kate, in tegenstellig tot veel andere royals, he-le-maal niets mee. Laat de Duchess maar een tenniswedstrijd kijken. Of liever nog: zelf een balletje slaan.

Beeld: BrunoPress

Wanneer Kate haar voorliefde voor tennis met haar royal duties kan combineren, is de hertogin er als de kippen bij. Zij is degene die ieder jaar de Wimbledon-cup vasthoudt voordat ze ‘m aan de winnaar overhandigt.

De vingerafdrukken van Kate zitten vast nog op die glanzende bokaal die Novak Djokovic nu thuis heeft staan. Beeld: BrunoPress

Samen voor het goede doel

Nu heeft Kensington Palace laten weten dat Kate Middleton samen met tennislegende Roger Federer aan een liefdadigheidsproject begint. Samen organiseren ze in september de Laver Cup Open Practice Day om geld op te halen voor twee goede doelen van de hertogin: met Action for Children steunt de hertogin kwetsbare jongeren, en met de LTA Tennis Association promoot Kate de tennissport.

Of de hertogin zelf ook een potje meespeelt? We durven te zeggen van wel! Kate is bloedfanatiek en laat de kans om een work-out mee te pakken tijdens haar koninklijke werkzaamheden nooit schieten.

Beeld: BrunoPress

Na de zomervakantie je werk weer oppakken kan soms moeilijk zijn, maar Kate lijkt het zo goed voor elkaar te hebben. Haar favoriete sport spelen en tegelijkertijd royal goede doelen steunen, dat is twee vliegen tennisballen in één klap.

Bron: Town & Country | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook