Amalia, Alexia, Ariane: uit met de Griekse pret

Déze prinses moet als eerste weer aan de bak.

Helaas, helaas: het einde van de zomervakantie komt nu echt dichtbij. Welke prinses moet onmiddellijk terugkeren uit Griekenland en welke Oranje kan nog even van de vrijheid genieten?

Lange zomer

Het koninklijk gezin neemt het er lekker van. Ruim zes weken vertoefden ze in hun Griekse villa, maar nu wordt het tijd om de koffers weer te pakken.

Prinses Ariane

Het jongste A’tje is de eerste die terug naar de schoolbanken moet. Op maandag 22 augustus begint ze aan de vierde klas van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet.

Prinses Alexia

Alexia kan bijna meteen doorvliegen naar Wales. Op 26 augustus moeten alle tweedejaars scholieren terug zijn op de kostschool. De 17-jarige prinses begint aan haar eindexamenjaar, dus met een beetje geluk is ze in mei 2023 alweer klaar. Hopen dat volgende zomer de vlag – met rugzak – gehesen wordt op Paleis Huis ten Bosch!

Prinses Amalia

Naar verluidt is prinses Amalia eerder teruggevlogen uit Griekenland – ze is gewend haar eigen ding te doen na een zelfstandig tussenjaar – en volop bezig om haar nieuwe studentenstad Amsterdam te verkennen. Het duurt nog even totdat ze echt in de collegebanken zit. Als eerstejaarsstudent mag ze natuurlijk eerst van het studentenleven proeven tijdens de ‘intreeweek’, die op 29 augustus begint. Op 5 september wordt het academisch jaar geopend.

Bron: UvA, Atlantic College, Sorghvliet Gymnasium | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws