Wedding bells: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn alwéér getrouwd

Nu was het tijd voor het echte feest met familie en vrienden.

Lees ook

Iets meer dan een maand nadat Jennifer Lopez en Ben Affleck elkaar het ‘jawoord’ gaven tijdens hun Las Vegas wedding, hebben de twee het nóg een keer overgedaan tijdens een prachtige huwelijksreceptie in Afflecks huis in Georgia, laat Town & Country weten.

Prachtige trouwjurk

Waar Lopez tijdens de eerste ceremonie een klassieke witte trouwjurk droeg, wat naar eigen zeggen ‘al vele jaren’ in haar bezit was, droeg ze op de tweede ceremonie een prachtige Ralph Lauren-trouwjurk met een meterslange sleep. Deze opvallende sleep werd volgens Harper’s Bazaar door de vijf kinderen van het koppel gedragen. De bruid bleek daarnaast ook een boeket van allemaal crèmekleurige bloemen te dragen. Affleck koos daarbij voor een witte smoking en een zwarte broek.

voorbereidingen
Voorbereidingen voor de tweede ceremonie. (Beeld: Brunopress)

Beroemde gasten

Dit spectaculaire evenement was een gebeurtenis vol sterren en beroemde gasten, waar onder andere Matt Damon, George Clooney, agent Patrick Whitesell en actrice Pia Miller de liefde van Bennifer kwamen vieren. De ceremonie werd geleid door celebrity life coach, auteur en podcaster Jay Shetty. Shetty werkte al eens eerder met Lopez aan de promotie van haar film Marry Me. Tijdens hun samenwerking moest hij vier koppels tegelijkertijd trouwen tijdens een J.Lo concert in Los Angeles.

Ongelofelijke ervaring

“Als Jennifer Lopez je vraagt om vier huwelijken te voltrekken en te spreken over de kracht van de liefde tijdens haar ‘Marry Me’ Special Performance dan zeg je ‘ja’. Wat een ongelofelijke ervaring was het om vier prachtige koppels hun geloften te zien afleggen en Jennifer Lopez en Maluma als hun bruiloftszangeressen te hebben! Hun verhalen en reizen brachten tranen in ieders ogen en ik ben zo dankbaar dat ik er deel van mocht uitmaken”, liet Shetty destijds weten op zijn Instagram.

Huwelijksreis

Lopez kondigde het nieuws van hun eerste huwelijk aan in haar nieuwsbrief: On the JLo. Zo schreef ze: “We hebben het gedaan. Liefde is mooi. Liefde is vriendelijk. En het blijkt dat liefde geduldig is. Twintig jaar lang geduldig.” De Afflecks hebben hun huwelijksreis al achter de rug, waar ze met hun familie een week lang hebben rondgetrokken in het prachtige Parijs.

Bron: Town & Country, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook