Kate en kinderen gespot tijdens economy-vlucht: ‘Net een gewone moeder op vakantie’

De privéjet blijft deze keer aan de grond!

Het zijn dure tijden, zo te zien ook voor de Cambridges. Prins William en hertogin Kate houden hun privĂ©jet aan de grond en vliegen – shock and horror – zelfs niet meer business class. Een TikTok-gebruiker spotte Kate Middleton en haar kinderen deze week op een economy-vlucht naar Schotland. ZĂł lekker gewoon. Maar dan wel met een paar extra stoeltjes voor de nanny en bodyguards.

Laatste vakantieweek

Naar verluidt brengen prins William, hertogin Kate en hun kinderen de laatste vakantieweek door op Balmoral, het Schotse zomerverblijf van Queen Elizabeth. En daarvoor werden dit jaar geen privĂ©vliegtuigen of koninklijke treinen uitgerukt, schrijft Hello! Magazine. Op TikTok is namelijk een video gedeeld waarin de hertogin van Cambridge samen met prinses Charlotte en prins Louis te zien is tijdens een doodnormale, commerciĂ«le lijnvlucht. “Op een vlucht naar Schotland zaten Kate Middleton, twee kinderen, nanny en beveiliging twee rijen voor me. Ze hadden een privĂ©vliegtuig of -helikopter kunnen nemen maar ze houden het eenvoudig door economy te vliegen”, schrijft de TikTokker.

‘Gewoon, een moeder op vakantie’

“[Kate] stond halverwege de vlucht op om de iPad van haar dochter te pakken. En ja, ze zag er prachtig uit, ze glimlachte zelfs naar me toen ze achteromkeek naar de stoelen achter zich om met haar zoontje te praten”, vervolgt de TikTokker. “Niemand aan boord nam foto’s of maakte video’s. Het was gewoon een moeder die haar kinderen meenam op vakantie om oma [sic] te zien, maar er was wel wat rumoer aan boord.”

Balmoral

Het is al decennialang de traditie van de koninklijke familie om een deel van de zomer op Balmoral door te brengen. Queen Elizabeth werkt de zomermaanden vanuit haar Schotse kasteel, en haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen komen om de beurt langs om haar gezelschap te houden en te genieten van de Scottish Highlands. Er is genoeg vermaak voor de jongste royals: het landgoed is meer dan 250 vierkante kilometer groot (!) en omvat eigen bossen, meren, rivieren en berglandschappen. De Cambridges mogen dan wel economy vliegen, ze houden het niet bij een eenvoudig kampeerplekje als vakantiebestemming…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws