Prins William legt uit waarom Kates ondeugende humor de perfecte match voor hem is

Lachen is volgens het stel de sleutel tot het hart.

Prins William en Kate Middleton zijn misschien wel een van de meest besproken koppels ter wereld. Gaat het niet over hun verhuizing naar Windsor, dan gaat het wel over hun lieve familiemomenten samen met kinderen George, Charlotte en Louis of over hun love story.

Gedeelde gevoel voor humor

Door een opgedoken uitspraak van prins William over het gevoel van humor van zijn vrouw, haalde het stel weer een headliner deze week. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun studietijd aan de St. Andrew’s University. De Duke of Cambridge laat weten dat hier hun relatie opbloeide, mede door hun gedeelde gevoel voor humor.

Verlovingsinterview

De uitspraak in kwestie kwam tot stand tijdens het verlovingsinterview van William en Kate in 2010. Tijdens dit interview moest het koppel alle brandende vragen van het volk beantwoorden. Bijvoorbeeld naar die over het begin van hun verliefdheid. “We ontmoette elkaar op de universiteit – op St. Andrew’s – en we waren eerst meer dan een jaar bevriend”, liet prins William weten aan ITV news over hun liefdesverhaal. “Vanaf dat moment is het gewoon opgebloeid. We brachten gewoon meer tijd met elkaar door en konden goed met elkaar lachen.” Hij vervolgde: “We hadden veel plezier en realiseerden ons dat we dezelfde interesses hadden. We hadden gewoon een hele leuk tijd.”

‘Zij heeft een ondeugend gevoel voor humor’

Toch zorgde het brutale gevoel voor humor van Kate en William ervoor dat het stel voelde dat ze tóch iets meer dan vrienden waren. “Zij heeft een heel ondeugend gevoel voor humor en dat helpt mij, want ik heb een heel vies gevoel voor humor”, liet de Duke weten. “Dus het was leuk, we hebben echt gelachen. En toen gebeurde er dingen.” Het stel laat weten dat lachen de sleutel is tot het hart en dat is gebleken, want het stel is twaalf jaar later nog steeds gelukkig getrouwd.

Eerste ontmoeting

Kate geeft toe dat toen ze haar huidige man voor het eerst ontmoette, ‘ze knalrood werd’ en ‘erg verlegen’ was. Cute!

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws