Herfstcollectie NATAN: een knalroze jurk zoals Máxima en Amalia

Roze alleen voor in de zomer? Welnee! De favoriete couturier van de Oranjes laat het zien.

Lees ook

Felroze alleen een zomerse kleur? Welnee! In de nieuwe herfst/wintercollectie van NATAN, de favoriete couturier van Máxima, vinden we het felle kleurtje ook terug.

Geliefd bij de Oranjes

Trendkleur roze was dit voorjaar geliefd bij koningin Máxima en kroonprinses Amalia. Moeder en dochter shopten allebei een felroze japonnetje bij NATAN, het Belgische modehuis waar de Oranjes als kind aan huis zijn. Zo was koningin Máxima niet te missen tijdens Koningsdag in Maastricht:

Beeld: BrunoPress

En koos Amalia voor een beeldige roze japon van NATAN tijdens haar tiaradebuut, het galafeest van prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen:

Beeld: BrunoPress

Winterse jurk

Net als Máxima en Amalia jezelf hullen in een roze NATAN? Dat kan, óók nu de herfstmaanden weer voor de deur staan. In de fall/winter 2022-collectie van het modehuis treffen we namelijk twee japonnen aan in onze favoriete kleur.

Beeld: NATAN

Zo is er deze jurk in dikke crèpe, hier verkrijgbaar voor €595. Wij zien Máx er wel in rondlopen wanneer de temperaturen dalen.

Beeld: NATAN

Ook deze jurk in wollen jersey springt in het oog. En niet alleen bij ons, want het model is razend populair. Momenteel is de wollen winterjurk even niet beschikbaar, maar hopelijk wordt het stukje couture (à €765) snel weer aangevuld op de website.

Trendkleuren

Mooi meegenomen voor de kleurliefhebbers onder ons, is dat komende seizoenen felle, vrolijke kleuren veel in het straatbeeld te zien zullen blijven. Deze herfst kiezen we volgens de trend reports niet alleen voor neutrale tinten als crème en grijs, maar mogen ook opvallende kleuren gezien blijven worden. Houden we van!

Bron: British Vogue, Beeld: BrunoPress, Natan

Laatste nieuws

Zie ook