Zo ziet voormalig presentator Dennis Storm er nu uit

De voormalige presentator heeft zijn looks en zijn levensstijl volledig veranderd.

Lees ook

Zes jaar geleden nam presentator Dennis Storm afscheid van de televisiewereld. Sindsdien leidt de voormalige BNN’er een heel ander leven, en ook zijn looks bleven niet onveranderd!

Drukke televisiecarrière

Ruim tien jaar geleden was presentator Dennis Storm bijna dagelijks op de buis te zien. In 2005 ging hij aan de slag voor omroep BNN. Dennis maakte naam in programma’s als Spuiten en slikkenTry before you dieDennis vs ValerioProefkonijnen en reisprogramma 3 op Reis. Ook verscheen hij in Ranking the Stars en deed hij mee aan Wie is de Mol? Hoewel Dennis jarenlang een glansrijke presentatiecarrière had, begon hij steeds minder plezier uit dit vak. In 2016 kondigde de presentator uiteindelijk zijn definitieve televisievertrek aan.

Ander leven

Een aantal jaar geleden besloot de presentator om (deels) op Bali te gaan wonen. Daar richt hij zich tegenwoordig op een minimalistisch en duurzaam leven. Zo schreef Dennis een boek, Weg ermee, over hoe hij afscheid nam van een groot deel van zijn spullen nadat hij toch jaren uit zijn koffer had geleefd. Ook verscheen van Dennis’ hand Als gezond verstand koning was, een boek dat mensen op weg helpt in de duurzame revolutie. Iets heel anders dus dan Spuiten en slikken. Maar niet alleen zijn levenswijze heeft Dennis veranderd, ook uiterlijk herkennen we hem bijna niet terug.

Lange manen

Dennis Storm leeft tegenwoordig niet alleen met flink wat minder spullen, ook zijn bezoekjes aan de kapper heeft de schrijver geminimaliseerd. Op Instagram-foto’s zien we dat Dennis vandaag de dag met een volle haardos door het leven gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis)

Club Kakatua

Naast foto’s van zijn transformatie deelt Dennis op Instagram vooral wat hem bezighoudt. Zo deelt hij er regelmatig updates van zijn eigen stichting, Club Kakatua, een non-profitorganisatie die de wereld een stukje groener probeert te maken.

Bron: Instagram, Cosmopolitan | Beeld: Wikimedia Commons onder de licentie CC BY-SA 3.0

Laatste nieuws

Zie ook