Zien: kroonprinses Victoria’s casual boerderijlook

Hakken? Jurkjes? Diamanten? Vandaag even niet!

Lees ook

Is de styliste van Victoria nog op vakantie? De kroonprinses van Zweden ziet er beeldig uit, daar niet van, maar zo casual zien we haar zelden!

Keeping it simple

Dinsdag bezocht kroonprinses Victoria een boerderij om meer over duurzaamheid te leren en zo’n uitstapje naar het Zweedse platteland vraagt natuurlijk om een praktische outfit. Hoge hakken? Strakke jurkjes? Vandaag even niet! Vic laat de koninklijke stijl voor wat het is en kiest voor een casual jeans, stevige stappers en een ongestreken overhemd. Verfrissend om een royal eens zó te zien.

Kroonprinses Victoria op de Gardsjo-boerderij in Heby. Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

Het lange overhemd komt niet uit de kast van prins Daniel, maar is een leuk exemplaar met subtiele pofmouwen van Lexington Clothing (nu in de aanbieding voor 104 euro).

We gaan weer aan de slag!

Na een lange zomervakantie met – helaas voor ons liefhebbers – weinig royal fashion, keren de Koninklijke Hoogheden langzaam maar zeker weer terug in het openbaar. Kroonprinses Victoria is een van de eerste royals die haar vakantievilla weer verruild voor de werkvloer. Ook kroonprinses Mary van Denemarken is back to business: zij begint het nieuwe werkjaar met een reis naar Groenland. Voor de allereerste koninklijke wintermode van 2022 moeten we dus dáár zijn.

Bron: UFO No More, New My Royals | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook