Zien: zo ziet de knappe dochter van Irene Moors eruit

Eén ding is zeker: Rosalie is net zo knap als haar moeder!

Al meer dan dertig jaar is Irene Moors niet meer weg te denken van ons tv-scherm. Maar hoe ziet Rosalie, de dochter van het bekende televisiegezicht er nu eigenlijk uit?

Zeldzaam kiekje

Al twintig jaar is Irene Moors gelukkig getrouwd met haar man en grote liefde Barry Kroon. Irene en Barry hebben samen twee kinderen: Rosalie en Tijn.Als we hun looks onder de loep leggen, zien we dat Tijn het meeste weg heeft van zijn moeder en dat Rosalie erg veel weg heeft van haar vader. Al hoewel Tijn, net als zijn vader, niet vaak op de foto’s te zien is, heeft Irene in 2020 op haar verjaardag tóch een zeldzaam kiekje geplaatst met haar twee kinderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Moors (@irene_moors)

Succes

Inmiddels boekt de 23-jarige Rosalie Kroon zelf ook veel succes. Niet in de televisiewereld zoals haar moeder, maar als model. De prachtige Rosalie werkt in opdracht van EvD Agency. Rosalie scoort echter niet alleen op werkgebied, ze scoort in de liefde ook heel wat punten. Ze vormt een setje met voetballer Jelle Duin, die op dit moment bij AGF Kvindefodbold in Denemarken voetbalt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rosalie Kroon (@rosaliekroon)

Schoonzoon

Irene lijkt helemaal in haar nopjes te zijn als het gaat om de relatiekeuze van dochter Rosalie. “Ze hebben het heel fijn samen”, vertelde Irene eerder in een interview. “Jelle is een hele knappe en leuke schoonzoon.”

Bron: 100% Magazine, Story | Beeld: Instagram, Brunopress

 

Laatste nieuws