De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Een gloednieuw weekend ligt weer voor ons! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Krasnapolsky in het nieuw

Het bekende Kransapolsky Hotel, met meer dan 155 jaar geschiedenis, is onderdeel geworden van de luxe hotelgroep Anantara Hotels, Resorts & Spas en in een geheel nieuw jasje gestoken. Denk aan nieuw ingerichte kamers (met uitzicht op de Dam!), fitnessfaciliteiten en een nieuwe Anantara Spa & Wellness. Maar ook de klassiekers, zoals de prachtige 19-eeuwse Wintertuin, zijn er natuurlijk nog te vinden. Boek jij alvast je verblijf? anantara.com

Klaar voor de herfst!

Een nieuw seizoen dat voor de deur staat? Een goed excuus om nieuwe accessoires te shoppen. Helemaal nu Rosefield haar Fall/Winter 2022 collectie heeft uitgebreid met nieuwe horloges, die je de tijd vertellen tegen een achtergrond van zwart parelmoer. Wat ’n elegante eyecatchers!

Op excursie

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paleis Het Loo (@paleishetloo)

Zoek je nog een leuk zomers uitje, dan tippen we het geheel gerenoveerde Paleis Het Loo. De nieuwe paleisroutes en audioverhalen brengen de verschillende bewoners tot leven: van koningskoppel Willem & Mary tot Wilhelmina, de overgrootmoeder van Willem-Alexander. Ook is er de presentatie ‘Sporen uit het verleden’, waarin je alles te weten komt over de geschiedenis (van leeggeplunderd zomerverblijf tot museum) paleishetloo.nl

Tijd om af te koelen

Photos : Matt Beard | Costumes : Marie Chantale Vaillancourt © |Cirque du Soleil 2019

Klaar met de zomerse temperaturen? In september kun je weer genieten van een ijsspektakel van Cirque du Soleil! Vanaf donderdag 22 september is de nieuwe show CRYSTAL zesmaal te bewonderen in Ahoy Rotterdam. Een spectaculaire mix van acrobatiek en schaatssport! Scoor je tickets dit weekend via ticketmaster.nl.

3 x chique citytrip

Je onderdompelen in de luxe van een chic hotel, zonder al te ver te hoeven reizen? We tippen je drie favoriete adresjes!

In Antwerpen kun je vorstelijk overnachten bij FRANQ, een prachtig hotel in het hart van de levendige havenstad. Je vindt hier cultuur, gastronomie en de beste shoppingadresjes op steenworp afstand en slaapt vervolgens als een royal in het luxehotel. De matrassenleveranciers van FRANQ leveren namelijk óók aan de Queen van Engeland. Toch leuk om te weten!

Ook in Brussel is meer te ontdekken dan Manneke Pis alleen. Wandel door de grote parken, bezoek een van de talloze musea of verken De Marollen als een echte Brusseleir. Overnachten doe je in het vooraanstaande Le Louise Hotel, die dit jaar een eerbetoon brengt aan de stad Brussel, haar inwoners, haar architectuur en haar tuinen.

Strand, duinen en een stad met koninklijke allure: voor een weekendje Den Haag zijn wij altijd te porren. Hotel Voco The Hague, vlakbij het paleis, is een prachtige uitvalsbasis om de stad te verkennen. ’s Avonds eet je bij het restaurant Botanica, drink je een cocktail in de Ultramarijn Wonderbar of geniet je van de zon op het tuinterras van het hotel.

Moeder en dochter

Wij zijn altijd in voor meer blingbling! Patty Brard en haar dochter Priscilla Nasi hebben deze week hun sieradenlijn ‘Pritty’ uitgebracht. “Het zijn prachtige sieraden geworden voor jezelf, voor moeder en dochter samen, maar ook om te delen met je vriendinnen”, aldus Priscilla. “Je kunt helemaal losgaan door te mixen en matchen of gewoon subtiel één specifiek item voor jezelf kiezen. Alles kan, het straalt liefde uit en maakt iedereen Pritty.” Op naar de juwelier? Hoeft niet! Je shopt de collectie gewoon bij de filialen van Kruidvat (of online).

Fijn weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws