Vriendin over Meghan Markle: ‘Ze is sterker dan ze denkt’

Aan goede vrienden geen gebrek daar in Californië!

Wanneer je verre vriend een goede buur wordt: prins Harry was al jarenlang bevriend met polospeler Nacho Figueras en zijn vrouw Delfina Blaquier, maar sinds ze bij elkaar om de hoek wonen is hun band ijzersterk geworden. Dat blijkt wel uit de loftrompet die de twee regelmatig over de Sussexes steken.

Teamgenoten

Omdat prins Harry en Nacho samen in een poloteam spelen, zijn de vier vaak samen op het sportveld te vinden. Vorig week was dat bij de Aspen Valley Polo Club, een fundraiser voor Harry’s liefdadigheidsorganisatie Sentebale. Niet alleen liet Nacho daarbij weten dat hij ‘Meghan een geweldige teamgenoot voor Harry‘ vindt, ook zijn vrouw Delfina had een goed woordje over voor de Duchess of Sussex.

‘Wonderful and strong’

“Ze is fantastisch en sterk. Sterker dan ze denkt”, zegt Delfina over haar polovriendin tegenover Hello!. “Ik ben heel graag in de buurt van mijn vrienden en ik zal haar altijd blijven steunen.”

Hertogin Meghan en Delfina langs het poloveld in Windsor, 2018. Beeld: BrunoPress

Eerder liet Delfina zich ook al uit over haar vriendschap met Meghan in een Instagrambericht: “M, ik kijk uit naar nog veel meer zulke momenten met jou en H. Samen tijd doorbrengen de afgelopen twee maanden was heel bijzonder. Ik zou willen dat iedereen je kende zoals je bent.”

Aan de top

Zit het de Sussexjes wat publiciteit betreft dan eindelijk weer een keertje mee? Daar lijkt het wel op! Ook Archetypes, de podcast die Meghan vorige week lanceerde wordt goed ontvangen. Op meerdere landen staat hij op nummer één in de Spotify-lijsten. Rebecca Sananès, uitvoerend producent van de podcast, is in haar nopjes, schrijft ze op Instagram. “Ik ben zo trots op ons gezamenlijk werk en de ruimte die Meghan heeft gemaakt in deze podcastreeks. Ik sta versteld van de authenticiteit, kwetsbaarheid en intimiteit die zij, en al onze gasten, delen.”

Bron: Hello! Magazine, Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws