Wauw! Zo ziet de moeder van Nicolette van Dam eruit

Nicolette heeft een hechte band met haar prachtige moeder.

Nicolette van Dam deelt op social media talloze foto’s van haar prachtige familie. Bijna een miljoen volgers krijgen daar dagelijks een kijkje in het (gezins)leven van de actrice, presentatrice en onderneemster. Iemand die iets minder vaak voorbijkomt op Nicolettes feed, is haar moeder Karin. Maar ook die zet ze soms met een lieve foto in het zonnetje. En we kunnen wel zegen: haar knappe looks heeft Nicolette niet van een vreemde!

Jonge moeder

Nicolette van Dam is zelf moeder van twee dochtertjes, Lola-Lily en Kiki-Kate, die ze kreeg toen ze eind twintig was. “Mijn moeder was 23 toen ze mij kreeg. Ik heb altijd gezegd dat ik ook jong moeder wil worden”, vertelde de presentatrice jaren geleden al aan Flair. Later legde ze uit in Libelle dat ze ontzettend blij is dat ze voor haar dertigste kinderen heeft gekregen. “Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zo veel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub!”

Inspiratiebron

Haar eigen moeder, Karin van Dam, is bovendien een grote inspiratiebron voor Nicolette. “M’n mama en ik. Onafscheidelijk. M’n vriendin. M’n alles. Kan zelf de moeder zijn die ik ben doordat ik het beste voorbeeld heb”, schreef de social-media ster over haar lieve moeder op Instagram. En dat wil wel wat zeggen, want in 2020 werd Nicolette zelf verkozen tot Mama of the Year. In een interview met Kek Mama liet Nicolette ook al duidelijk weten hoe sterk de band met haar mama is: “Mijn moeder bel ik dagelijks meerdere malen.” Onafscheidelijk dus, die twee. Benieuwd hoe de mooie moeder van Nicolette eruitziet? Op de volgende pagina hebben we een paar kiekjes op een rij gezet.

Laatste nieuws