Wauw! Zó ziet de knappe zoon van René en Natasja Froger er nu uit

De 26-jarige hunk treed in zijn vaders voetstappen.

Zanger René Froger en vrouw, tevens televisiepresentatrice Natasja Froger zijn al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizzwereld. Ook hun knappe zoon Maxim timmert inmiddels hard aan de weg om grote stappen te maken in deze wereld. En dat ook nog eens in de voetsporen van zijn vader. 

Liefde is een werkwoord

René en Natasja hebben samen een gezellig, samengesteld gezin. Het stel heeft samen twee prachtige zonen Maxim en Didier. René heeft uit een vorige relatie nog twee kinderen, Danny en Natascha. Een gezellige boel in huize Froger dus!

Eerder dit jaar kwam er naar buiten dat ook het huwelijk van René en Natasja diepe dalen heeft gekend. Natasja heeft in een openhartig interview een boekje opengedaan over hun huwelijkscrisis, waarin ze vertelde dat ze beide ‘honderd jaar geleden’ zijn vreemdgegaan. In een interview met Vriendin sprak ook René open over deze periode in hun leven. “Het komt erop neer dat ik meer bezig was met mijn werk en Natas meer met de kinderen. Dat liep niet zo lekker. In die periode hebben we beide een scheve schaats gereden“, aldus René. Toch wist de liefde Natasja en René weer bij elkaar te brengen. “Liefde is een werkwoord. Misschien cliché, maar ontzettend waar”, vertelde de zanger aan Vriendin.

Feestelijke dag

Vorig jaar november werd Maxim alweer 26 jaar, en ook op Instagram stonden beide ouders even stil bij deze feestelijke dag. “Wat ben je een mooie man geworden. Van binnen en van buiten. Blijf wie je bent maar blijf vooral gezond”, laat René weten op zijn pagina. “Wat genieten we al 26 jaar intens van deze mooie man! Hou zielsveel van je”, aldus een trotse Natasja. Zelf woog the big 26 ietwat zwaar voor Maxim. “Iedereen bedankt voor de lieve felicitaties!! 26…. De 30 komt nu wel echt dichtbij”, liet hij grappend weten op zijn Instagram.

Benieuwd naar hoe Maxim er nu uitziet? Kijk dan snel verder op de volgende pagina!

Laatste nieuws