Kijktips: Déze glamorous films en series verschijnen op Netflix

Nu de dagen weer wat korter worden, gaat de televisie weer wat langer aan. Gelukkig komt er veel (royal) glamour naar Netflix!

We hebben afscheid moeten nemen van Downton Abbey op Netflix, maar gelukkig komt er ander kijkvoer aan voor ons glamour lovers. Onze kijktips voor september!

Selling the OC

Selling Sunset ook in één ruk uitgekeken? Dan valt het nieuwe zusje van deze realityserie vast ook bij je in de smaak. In Selling the OC volg je een groep makelaars in het luxe segment (lees: adembenemende miljoenenvilla’s aan de Californische kust) én al hun onderlinge drama, terwijl de designertassen je om de oren slaan. Smullen!

Gek van Geluk

Een romcom van eigen bodem over moeder Lena (Plien van Bennekom) die liefdesliedjes schrijft, maar weinig meer weet te verzinnen door een gebrek aan romantiek in haar dagelijks leven. Vriendin Valerie (Carly Wijs) besluit een acteur in te huren om Lena weer wat vlinders te laten voelen… Te zien vanaf 1 september.

Love in the Villa

Nog meer romantiek, maar dan tegen een zwoele Italiaanse achtergrond? In deze gloednieuwe romantische komedie van Netflix zien we hoe de newly single Julie zichzelf trakteert op een vakantie naar Verona. De luxe villa waarin ze verblijft, blijkt echter dubbel geboekt te zijn. De andere gast? Een irritant aantrekkelijke Britse man. We horen de vonken al overslaan! Vanaf 1 september op Netflix.

The Fabulous Lives of Bollywood Wives (seizoen 2)

De naam dekt de lading eigenlijk al: in deze serie volgen we vier uitbundige dames uit de high society van Bollywood. Rijkdom, vriendschap, werk, liefde, gezin en drama, deze realityserie has it all. Seizoen 2 is vanaf 2 september te bekijken.

Designing Miami

Nog meer bingemateriaal rondom luxueuze huizen. Partners Ray en Eilyn Jimenez werken allebei als interieurontwerper voor de chiqueste klanten in Miami. De trailer laat nog even op zich wachten, maar wij zijn nu al enthousiast! Te zien vanaf 21 september.

Dynasty (seizoen 5)

Jahaa, de reboot van de beroemde serie Dynasty komt naar Netflix! Net als het origineel draait deze nieuwe versie om twee rijke families, de Carringtons en de Colbys, die in een oneindige strijd verwikkeld zijn om macht en nalatenschap. De eerste vier seizoenen zijn al te streamen op Netflix. Seizoen vijf volgt op 24 september.

Blonde

De nieuwe biopic over Marilyn Monroe waar iedereen het over gaat hebben. Na een heftige jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 50 uit tot filmster en sekssymbool. Onder haar pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze world famous, maar de schone schijn op het witte doek staat in contrast met de relatieproblemen, drugsverslaving, uitbuiting en machtsmisbruik in haar privéleven. Te zien vanaf 28 september.

Die Kaiserin

Yes, een nieuwe royaltyserie! Die Kaiserin is een nieuwe serie over het leven van de beroemde Oostenrijkse keizerin Sisi. Het is liefde op het eerste gezicht tussen keizer Franz Jozef en prinses Elisabeth van Beieren, maar eigenlijk is het plan dat hij met haar zus trouwt. Door intriges, etiquettes en taboes vecht ‘Sisi’ haar weg naar Franz. Vanaf 29 september te zien op Netflix.

Bron: Film Vandaag, Netflix | Beeld: 2022 © Netflix (Blonde)

Laatste nieuws