Oeps: koningin Rania verklapt trouwdatum van kroonprins Hussein

De koningin van Jordanië was iets té enthousiast...

We snappen dat je als ouder erg enthousiast bent over de trouwdag van je kinderen, maar koningin Rania van Jordanië neemt het toch wel iets té serieus!

Foutje!

Vaak worden de details van een koninklijk huwelijk geheimgehouden tot dichtbij de trouwdatum, maar koningin Rania van Jordanië lijkt dat tijdens een bezoek in Madaba tóch even vergeten te zijn. Oeps!

Terwijl de koningin rond de tafel zat in haar prachtige blauwe jurk, verklapte ze per ongeluk dat het koninklijk huwelijk van haar zoon in de zomer van 2023 zal plaatsvinden. Van dit gesprek werd per ongelijk ook een video op Instagram gedeeld, die inmiddels verwijderd is. Alhoewel de koningin zichzelf misschien nu wel voor haar hoofd kan slaan, kunnen wij niet wachten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Trots

Kroonprins Hussein deed het huwelijksaanzoek in het huis van Rajwa’s vader, waarbij ook de ouders van de kroonprins aanwezig waren. Koningin Rania was er dolenthousiast over en kon het dus ook niet laten om op Instagram haar vreugde te delen met de rest van de wereld. “Ik had niet gedacht dat ik zoveel vreugde in mijn hart kon hebben! Gefeliciteerd aan mijn oudste, prins Hussein en zijn prachtige aanstaande bruid Rajwa”, schreef ze trots op Instagram. Een klein jaartje wachten op de royal wedding nog!

Bron: Hello | Beeld: Brunopress, Instagram @queenrania

Laatste nieuws