Mariah Carey over Meghan: ‘Je bent soms best een diva’

De Duchess was not amused...

In de nieuwste aflevering van Meghans podcast Archetypes gaat de hertogin in gesprek met the one and only Mariah Carey over het label ‘diva.’ En de Duchess of Sussex weet niet wat ze hóórt als ze door de Queen of Christmas zelf een ‘diva’ wordt genoemd.

Diva-momenten

Mariah Carey schaamt zich er niet voor om een diva te zijn, terwijl Meghan Markle in de podcast vertelt helemaal niets met de term te hebben. Waarop de glamorous zangeres de hertogin op haar plaats zet. “Jij hebt soms ook je diva-momenten, Meghan.” Iets wat de Duchess liever niet had willen horen. “Heb ik die? Wat voor diva-momenten heb ik dan?”

‘Wat een onzin’

Later in de podcast vertelt Meghan dat ze door deze opmerking ietwat op haar koninklijke teentjes was getrapt. “Jullie [luisteraars] konden me natuurlijk niet zien, maar ik begon een beetje te zweten. Ik begon op m’n stoel te schuiven met een stil protest. Wacht, nee wat? Maar? Hoe dan? Hoe kun je dat zeggen? Dat is niet waar, waarom zou je dat zeggen? Ik vroeg wat voor een onzin ze gelezen moest hebben of waar ze op geklikt moest hebben om dat te zeggen.”

Fabulous diva

Het nerveuze geschuif bleef bij Mariah in ieder geval niet opgemerkt, waarop de supreme songbird aan hertogin Meghan uitlegde dat ze het goed had bedoeld. “Toen ze diva zei, had ze het over de manier waarop ik me kleed, mijn houding, de kleding, de, tussen aanhalingstekens, fabulousness zoals zij die ziet”, vertelt Meghan na. “Ze zei diva als compliment. Maar ik vatte het op als een sneer. Ik hoorde het zoals ik aan het woord ‘diva’ denk. Maar ze legde me uit dat ze het bedoelde als chic, als ambitieus.”

Meghan kan weer opgelucht ademhalen over haar imago, Mariah kan as always een bewonderenswaardige diva blijven – eind goed, al goed!

Bron: Archetypes podcast Spotify | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws