Zien: zo ziet de knappe zoon van René en Natasja Froger er nu uit

De knappe zoon timmert inmiddels al hard aan de weg.

Maxim Froger (26) is hard op weg om zijn vader achterna te gaan in de showbizzwereld. Hoe kan dat ook als je ouders the one and only René en Natasja Froger zijn?

Gezellig gezin

René en Natasja hebben samen een gezellig, samengesteld gezin. Het stel heeft samen twee prachtige zonen Maxim en Didier. René heeft uit een vorige relatie nog twee kinderen, Danny en Natascha. Een gezellige boel in huize Froger dus!

Feestelijke dag

Vorig jaar november werd Maxim 26 jaar, en ook op Instagram stonden beide ouders even stil bij deze feestelijke dag. “Wat ben je een mooie man geworden. Van binnen en van buiten. Blijf wie je bent maar blijf vooral gezond”, laat René weten op zijn pagina. “Wat genieten we al 26 jaar intens van deze mooie man! Hou zielsveel van je”, aldus moeder Natasja. Zelf woog the big 26 ietwat zwaar voor Maxim. “Iedereen bedankt voor de lieve felicitaties!! 26…. De 30 komt nu wel echt dichtbij”, liet hij grappend weten op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxim Froger (@maximfroger)

Eerste single en soloshow

Op Instagram kunnen we zien dat Maxim veel bezig is met het maken van Nederlandstalige muziek. Hij heeft inmiddels zijn eerste single ‘Wie‘ uitgebracht en heeft onlangs zijn allereerste soloshow gehad in Groningen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger)

Thuis voelen

Dat Maxim zich dus wel thuis voelt in de showbizzwereld, is niet gek. Zo werd het er vroeger al met de paplepel ingegoten. Hij heeft samen met zijn gezin verschillende spraakmakende televisieseries-series mogen maken zoals ‘Effe geen cent te makken‘, ‘De Frogers: Helemaal Heppie‘ en ‘Lieve Frogers‘. Wij snappen hierdoor heel goed van wie Maxim ’t heeft!

Benieuwd geworden naar de zangkunsten van Maxim? Het nummer ‘Wie‘ is te beluisteren op Spotify!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @renefroger, @natasjafroger, @maximfroger | Beeld: Brunopress, Instagram @maximfroger

Laatste nieuws