Prinses Alexia krijgt er een Oranje-schoolgenoot bij

De 16-jarige gravin sluit zich gezellig aan bij haar nicht.

Dat de prestigieuze kostschool van prinses Alexia in trek is, is wel duidelijk. Haar nichtje, de 16-jarige gravin Leonore van Oranje, heeft zich deze week gemeld bij het Atlantic College in Wales om te beginnen aan haar eerste jaar, schrijft All Things Amalia. Spannend!

Gezellige boel

Leonore, de jongste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, zat voor haar grote stap naar Wales op het Maerlant Lyceum in Den Haag. Nu is ze toch echt klaar om haar biezen te pakken en te beginnen aan haar Internationaal Baccalaureaat. En daarnaast natuurlijk nicht Alexia te vergezellen. Dat wordt een gezellige boel!

Begonnen

Deze week klonken al geruchten dat gravin Leonore van Oranje ook aan het Atlantic Collage in Wales studeert. Het Instagram-account @dutchroyals_ bracht bijvoorbeeld woensdag een bericht naar buiten dat de gravin is begonnen op de kostschool.

Gravin Leonore (op de voorgrond, midden) omringd door haar koninklijke familie in Lech. Beeld: BrunoPress

Ook gaat er een Instagram Story op een privé-account rond waarin de 16-jarige gravin op te zien is. Zo is te zien dat Leonore op een grasveld loopt met andere leerlingen van de kostschool. Op deze Instagram Story is te zien dat St. Donat’s Castle is getagd, en laat dat nou nét een onderdeel zijn van de campus van Atlantic. Een bron van onze collega’s van All Things Amalia heeft bevestigd dat gravin Leonore inderdaad is begonnen aan het Atlantic College. De bron vertelt daarbij ook dat de gravin is begonnen aan haar introductieweek en dinsdag begint met de lessen. Wij wensen haar heel veel succes, maar vooral heel veel plezier!

Bron: All Things Amalia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws