De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Lees ook

Het is september en uiteraard begint de nazomer glamorous bij Beau Monde. Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Chateau Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chateau Amsterdam (@chateauamsterdam)

Wine lovers, opgelet! Wijnmerk Chateau Amsterdam heeft een nieuw wijnkasteel geopend in Amsterdam-Noord. Op ruim 3000 m2 vind je een nieuw restaurant met open keuken, een grote bar met proeflokaal, een mooi terras, een wijnwinkel en natuurlijk de wijnproductieruimte. chateau.amsterdam

The Princess

Sinds deze week draait een nieuwe documentaire over prinses Diana in de Nederlandse bioscopen: The Princess. Een confronterende kroniek over het publieke leven en de dood van de geliefde people’s princess met heel veel beeldmateriaal van toen. Een aangrijpende aanrader! Kijk bij de bioscoop bij jou in de buurt voor tickets en tijden.

Energiek het najaar in

September is the new January en na de zomervakantie zijn veel mensen gemotiveerd om de gezonde draad weer op te pakken. Staat fit en energiek in het najaar ook op jouw prioriteitenlijstje? Het wordt makkelijker met Philo, een nieuw supplementenmerk op de gezondheidsmarkt. Niet langer een kast vol supplementen, maar vier formules – Energy, Immunity, Sleep en Multi – die al jouw behoeften beantwoorden, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De formules bomvol vitaminen en mineralen bestel je via philosupplements.com

Happy huidje

Betekent een nieuw seizoen ook een nieuwe skincare routine? Serum Layering is wellicht de manier om jouw huid een boost te geven. Waar je normaal misschien één serum gebruikt, zijn de serums van IK Skin Perfection zo geformuleerd dat je ze laag voor laag kunt aanbrengen. Het grote voordeel daarvan is dat je meerdere huidproblemen tegelijk kunt aanpakken én je vel kunt voeden met pre- en probiotica. Dat betekent dus sneller resultaat!

Zomerse zoetigheid

Maastricht is nog zoeter geworden nu Servais Tielman, bekend van sterrenzaak Beluga Loves You, er patisserie en ijssalon ‘Smullies‘ heeft geopend. Gevestigd aan de Frankenstraat, voorzien van een opvallend pastelroze met gouden interieur en hét adres voor unieke ijssmaken, bijzondere patisserie, smoothies, milkshakes en koffie. Yum!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook