Royal insider: ‘De familie snapt niet waarom Meghan de vuile was buiten blijft hangen’

De hertogin van Sussex heeft de afgelopen week veel van zich laten horen. Iets té veel, wat de Royal Family betreft.

Meghan Markle laat haar stem weer horen. De afgelopen weken lanceerde ze haar podcast Archetypes en gaf ze een uitgebreid interview aan The Cut. Iedere week nieuwe onthullingen van de hertogin van Sussex? Het wordt de Royal Family iets te veel, zegt een koninklijke bron.

Zonder filter

Ze had niks te zeggen over haar royal Instagram-account. Haar ambitie werd verafschuwd. Het draaide allemaal om de schone schijn. Ze vindt het moeilijk om de Royal Family te vergeven – Het zijn zomaar wat onthullingen die Meghan de afgelopen tijd deed over haar jaren binnen The Firm. De hertogin van Sussex spreekt tegenwoordig, in haar eigen woorden, ‘zonder filter’ in haar podcast Archetypes. Daarnaast gaf ze ook het tijdschrift The Cut een kijkje in haar leven, waarbij ze vertelde dat ze nooit iets heeft ondertekend waardoor ze niet over haar tijd met de royals kan praten. Voorlopig houdt het dus niet op met de onthullingen, gokken we, en de Windsors zijn not amused.

Teleurgesteld

“De koninklijke familie is teleurgesteld door Meghan Markles recente opmerkingen in The Cut en in haar podcast”, vertelt een royal insider aan Entertainment Tonight. “Ze vinden het verdrietig dat ze familiezaken aan de grote klok blijft hangen, nadat ze is weggegaan bij de koninklijke familie en zei privacy nodig te hebben.” Volgens de bron is het vertrouwen in Meghan daarmee verloren gegaan.

Prins Charles

Ook een ‘bekende van prins Charles’ reageert, met name op het citaat van Harry waarin hij zegt zijn vader verloren te hebben. De bron noemt het ‘verdrietig’ en zegt dat ‘de Prins van Wales van zijn beide zoons houdt.’

Bron: Entertainment Tonight | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws