Prinses Charlene deelt foto’s: ‘Gabriella heeft zichzelf en haar broer een knipbeurt gegeven’

Uiteraard nét voor een officiële gelegenheid met hun ouders.

Lees ook

Dat prinses Charlene niet vies is van een nieuwe coupe op z’n tijd weten we, maar ook dochter Gabriella (8) kan er wat van. Voor de tweede keer zet de kleine prinses zélf de schaar in haar lokken – en ditmaal ook die van haar tweelingbroer. Uiteraard net voor een officiële gelegenheid met haar ouders

Korte koppies

Wat de paleiskapper kan, kan ik ook, moet prinses Gabriella gedacht hebben. De jonge Grimaldi probeerde dit weekend zelf haar pony bij te punten en besloot ook meteen broertje Jacques te trakteren op een nieuwe hairdo. “Ik kijk nu al uit naar school komende maandag”, grapt prinses Charlene op Instagram.

Maar eerst: een picknick

Voordat ze haar tweeling met hun nieuwe coupes naar school kon sturen, stond er nog een andere afspraak in de agenda. Zaterdag vond de U Cavagnëtu plaats, een jaarlijkse picknick voor alle inwoners van Monaco, waarbij het prinselijk gezin ook van de partij was. Best goed geknipt, toch?

Prins Albert, prinses Charlene, prins Jacques en prinses Gabriella bij de picknick, 3 september 2022. Beeld: ProShots

De afgelopen twee jaar ging de grote Monegaskische picknick niet door vanwege corona. Prins Albert vertelde aan PEOPLE dat zijn kinderen stonden te popelen om weer mee te mogen. “Hoewel ze de hele betekenis ervan nog niet begrijpen, hebben ze het er altijd geweldig, omdat ze kunnen rondrennen en spelen met andere kinderen”, aldus de prins. “Het is een fantastische, informele setting. De kerkdienst die eraan voorafgaat is wel wat formeel, maar daarna houden we een picknick en is er echt de sfeer van een cocktailparty. Het is heerlijk om rond te lopen en met mensen die je kent te praten over hoe hun zomer was.” En over hoe je de zelf geknipte lokken van je kinderen snel weer in bedwang krijgt, wellicht?

Bron: PEOPLE, Instagram | Beeld: ProShots

Laatste nieuws

Zie ook