Dit is hoe Ruben van der Meer er vroeger uitzag

Herken jij hem nog?

Nog meer programma’s

Na het grote succes van De Lama’s kreeg Van der Meer een presentatieklus. Hij presenteerde Budget TV, samen met collega-lama’s Ruben Nicolai en Tijl Beckand. Dat trio maakte ook een theatershow genaamd Club Melchior samen. Tot slot maakte Van der Meer af en toe een uitstapje naar reclameland. Hij is te zien in reclamespotjes van Cup-a-Soup, Duyvis, Milieudefensie en Venco. Tegenwoordig zien we hem vooral verschijnen bij het komische programma Ten minste houdbaar tot.

Lange lokken

Omdat we Van der Meer al zo lang ‘kennen’ zonder haar, is het lastig om je in te beelden hoe hij er mét haar uitziet. Gelukkig heeft hij ons een handje geholpen door een foto van zichzelf met lange lokken op zijn Instagram te plaatsen. Het is dat hij zo’n herkenbaar gezicht heeft, anders hadden we niet geweten dat hij het was. “Toen ik nog wilde haren had”, schrijft hij er grappend bij. Bekijk de foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruben van der Meer (@rubenvdmeer)

Verbaasde reacties

In de comments uiten veel volgers hun verbazing over de foto. “Die zag ik even niet aankomen”, schrijft onder andere Jan Versteegh. Ilse Warringa reageert met “Haha geweldig!” Onder andere Tygo Gernandt staat niet te kijken van de bijzondere throwback. Hij schrijft: “Toen kende ik je ook al!!!! Moooie man!! Kusss.” Anderen kunnen in elk geval flink lachen om de foto: “Wat een kapsels in die tijd”, schrijft iemand, en een ander deelt: “Even serieus, dit is een pruik toch?” Ook wij herkenden hem in elk geval bijna niet meer. Jij wel?

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram Ruben van der Meer

Laatste nieuws