Back to school! Charlene en Albert delen lieve foto’s van hun tweeling

Tijd om alle designer zomerjurken weer om te ruilen voor een casual schooluniform.

Lees ook

Maandagavond zagen we hoe prinses Amalia aan haar studietijd begon, maar ze is niet de enige jonge royal die weer in de schoolbanken zit. Ook prins Albert en prinses Charlene van Monaco zwaaiden gisteren hun kroost uit.

Terug in het schooluniform

De 7-jarige prins Jacques en prinses Gabriella hebben hun schooluniform, een rode polo, weer tevoorschijn gehaald. Het paleis deelt lieve foto’s van hun terugkeer naar school, al kijkt de tweeling zelf een beetje beteuterd. Het is ook niet niks, én het einde van de zomervakantie én een cameraploeg op je neus.

Hoewel de tweeling hun designerkleding weer heeft moeten verruilen voor een schoolpolo, houdt moeder Charlene het chic als altijd. De roze japon met een prijskaartje van 4.000 euro is van Akris, de sandalen zijn van Dolce & Gabbana. De kinderen naar school brengen doe je in stijl!

Nieuwe coupe

Vorige week grapte prinses Charlene al dat ze uitkeek naar het begin van school, omdat prinses Gabriella de kappersschaar in haar eigen lokken en die van haar broertje had gezet. Dat was al de tweede keer dat Gabriella haar eigen punten probeerde bij te werken, en we moeten zeggen dat ze er steeds beter in wordt. Geen kapsel om je voor te schamen op het schoolplein, toch?

Thuisonderwijs

De Grimaldi twins hebben hun klasgenootjes vorig jaar veel moeten missen. Prins Albert liet toen weten dat zijn kinderen onderwijs kregen in het paleis en niet meer naar school gingen vanwege de coronasituatie.

Bron: People, UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook