Smells well! Dit zijn de favoriete geurkaarsen van Meghan en Kate

Hoe ruikt het thuis bij de hertoginnen?

Outfits on point, haar strak in de krul en een paar goede sieraden om het geheel af te maken: Meghan Markle en Kate Middleton zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Een heerlijk geurtje kan daarbij ook niet ontbreken – al kunnen we die op foto’s helaas niet ruiken. Gelukkig weten we wél hoe het in de woning van de hertoginnen ruikt. Dit zijn namelijk hun favoriete geurkaarsen. 

1. Rose Water, Soho House

Van vanille tot lavendel: we hebben allemaal wel een geur die altijd in de smaak valt. Voor Meghan is dat de geur Rose Water van het merk Soho Housse, dat onthulde The Cut. Dit is een aromatische mix van geranium, citroen en bergamot, met een vleugje guaiac hout, musk en gember. Wij snappen wel dat deze frisse geur Meg aanspreekt!

2. Tubéreuse, Diptyque

Naar verluidt is Meghan al jaren fan van het merk Diptyque. Al ver voor haar royal jaren brandden er kaarsen van de Franse parfumeur bij haar in huis. Toen Meg nog een persoonlijk Instagramaccount had, hebben fans de fruitige geur Figuier al eens bij haar thuis gespot op de achtergrond van een foto. In 2018 bepaalde misschien wel de populairste geur van het merk, Baies, de sfeer van Harry en Meghans royal wedding. Tijdens een surprise video voor America’s Got Talent in 2020 kregen we wederom een kijkje bij de hertogin thuis, waardoor we weten dat Diptyques Tubéreuse, een frisse en bloemige geur, vandaag de dag een van haar favoriete geurkaarsen is.

3. Santal 26, Le Labo

Le Labo’s cult klassieker Santal 26 is ook een geurkaars die Meghan altijd op voorraad heeft. De kaars van 100 procent sojawas, in een slank glas, brengt zoete tonen van vanille en cacao en kruidige tonen van cederhout en sandelhout samen om een ​​uiterst verleidelijke sfeer te creëren. Klinkt goed!

4. Orange Blossom, Jo Malone London

De signature geur van Kate Middleton is Orange Blossom van Jo Malone, volgens Vogue. Naar verluidt is de hertogin zelfs zó dol op deze geur, dat ze ervoor koos om de het citrusaroma door Westminster Abbey te laten verspreiden op haar trouwdag met William in 2011.

5. Air, Tom Dixon

En andere good old favoriet van Meghan, is deze frisse geur met bloemige noten van roze peper, witte thee, neroli-olie, oranjebloem en witte musk. We hebben het over de geur Air van Tom Dixon. Een heerlijke geurkaars!

Bron: Town & country | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws