Foto: Nikkie de Jager is getrouwd!

Mr. & Mrs. Tutorials!

Wedding bells! Beautykoningin Nikkie de Jager van NikkieTutorials en haar lief Dylan Drossaers hebben elkaar dinsdag het jawoord gegeven. Op Instagram licht de bruid alvast een tipje van de sluier op over de bruiloft.

Mr. & Mrs. Tutorials

“06-09-2022 💍 Mr. & Mrs. Tutorials 👩🏼‍❤️‍👨🏼”, laat het pasgetrouwde koppel weten op hun Instagram, gevolgd door twee romantische foto’s van deze bijzondere dag. “Ik kan niet wachten om volgende week meer met jullie te delen”, vervolgt de visagiste. Nou Nikkie, wij ook niet! Op de foto zien we alvast een stukje van de glamorous trouwjurk (we hadden niet anders verwacht van deze beeldige bruid) en we hopen natuurlijk op een uitgebreide video over het feest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Trouwplannen

Het gelukkige koppel is sinds 2019 verloofd en had al een langere tijd trouwplannen. Jammer genoeg werd de bruiloft steeds uitgesteld door de coronapandemie. Toch bleven de twee lovebirds happier than ever, zo zagen we door alle lieve kiekjes op hun Instagram-pagina’s. Een uitgestelde bruiloft mag de pret én de liefde dus zeker niet drukken.

Wij wensen Nikkie en Dylan a.k.a. Mr. & Mrs. Tutorials heel veel liefde en geluk samen!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws