Hertogin Meghan zomers chic in Düsseldorf

De Sussexes tellen alvast af naar de volgende Invictus Games.

Prins Harry’s Invictus Games in ons eigen Den Haag voelen nog niet eens zo heel lang geleden, maar de Sussexes leven alweer toe naar de volgende editie van het sportevenement. Dinsdag waren prins Harry en hertogin Meghan op bezoek in het Duitse Düsseldorf, waar het evenement over precies een jaar plaatsvindt.

Aftellen maar!

Een jaar voor de volgende Invictus Games, Harry’s sportwedstrijd voor veteranen en militairen, namen de Sussexjes alvast een kijkje in Düsseldorf. De rode loper werd uitgerold voor het voormalig koninklijk paar, fans stonden klaar voor selfies, de burgemeester was ‘verheugd’ en het koppel zelf straalde in de Duitse zon.

Beeld: BrunoPress

De hertogin van Sussex zag er, zoals we van haar gewend zijn, casual chic en zomers uit met een top van Anine Bing, een wijde pantalon van Brandon Maxwell en pumps van Christian Dior. Wat extra bling kan nooit kwaad, dus Meghan maakte haar outfit af met gouden en diamanten oorbellen, ringen en armbanden.

Beeld: BrunoPress

Reisje langs de Rijn

Prins Harry en hertogin Meghan ontmoetten de burgemeester, tekenden in het speciale gastenboek van het stadshuis en bekeken alvast het stadion waarin de wedstrijden volgend jaar plaatsvinden. Ook maakten de Californische royals een heus bootreisje langs de Rijn. Als je dan toch een dagje in Duitsland bent…

“Ik kan niet wachten om het gejuich van de menigte weer te horen, de adrenaline van de competitie te voelen, mee te lachen en zelfs een traan te laten, tranen van geluk uiteraard, terwijl we vlak voor onze ogen zien hoe levens veranderen”, sprak prins Harry, vooruitblikkend op de volgende Games. De Sussexes vliegen vandaag weer terug naar Engeland (met een commerciële vlucht, hun privéjet hebben ze na een hoop kritiek aan de grond gelaten deze reis) voor hun volgende bezoeken aan liefdadigheidsorganisaties.

Bron: Hello! Magazine, UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws