Dit is hoe de vriend van Carlo Boszhard eruitziet

Hij is de liefde van Carlo's leven.

Lees ook

Carlo Boszhard kennen we allemaal van diverse films en televisieprogramma’s. Wist je echter dat hij ook al heel wat jaren samen is met zijn partner? Carlo’s grote liefde heet Herald Adolfs. De twee worden regelmatig samen gespot en hebben een tijd samengewerkt. Inmiddels zijn ze zelfs verloofd! Wij laten je een aantal leuke kiekjes van het stel zien.

Twaalf jaar durende samenwerking

Carlo en Herald schelen zeven jaar van elkaar en zijn al sinds 2007 samen. Een behoorlijk lange tijd! Ze brengen privé veel tijd met elkaar door, maar hebben ook lange tijd samengewerkt. Herald is namelijk eindredacteur en producent van het tv-programma De TV Kantine. Hoewel in september vorig jaar bekend werd dat daar voorlopig geen nieuw seizoen van gaat komen, hebben ze al met al twaalf jaar samen aan het programma gewerkt. Herald had zelfs een paar keer een klein rolletje!

Zowel Carlo als Herald delen regelmatig een kiekje van hen samen op Instagram. In het programma The story of my life zei Carlo het volgende over zijn relatie met Herald: “We zijn zo blij dat we elkaar hebben gevonden in deze moeilijke scene, iemand die écht van je ziel houdt.” Het was voor hem namelijk niet altijd makkelijk om in de liefde te geloven.

Kinderwens en katten

Herald heeft altijd een kinderwens gehad. Carlo stond er niet meteen voor in de rij, maar ging na een tijdje overstag. Samen dachten ze na over de mogelijkheden van adoptie en oriënteerden ze zich. Eind 2018 lieten ze echter weten er toch van af te zien. “Wij hebben rustig de tijd genomen om te kijken wat het beste bij ons past en belangrijker: wat goed voelt. Daaruit hebben we moeten concluderen dat de ideale situatie voor ons niet bestaat. Daarmee houdt onze zoektocht op, maar de kinderwens zal blijven bestaan”, zei Carlo destijds. Gelukkig vermaken de twee zich nog altijd goed met elkaar en hun vier katten.

Benieuwd hoe Carlo’s grote liefde eruitziet? Op de volgende pagina delen we een aantal lieve kiekjes van het stel.

Laatste nieuws

Zie ook