Dit is hoe de vriend van Carlo Boszhard eruitziet

Hij is de liefde van Carlo's leven.

Heel blij met elkaar

Op de Instagram-pagina’s van Carlo en Herald zien we dus regelmatig lieve kiekjes voorbijkomen. Ze benoemen daarbij ook vaak hoe blij ze met elkaar zijn.

Zo noemt Herald Carlo zijn ‘funny Valentine’ en schrijft Carlo bij een foto dat hij zonder Herald als kluizenaar door het leven zou gaan. Hieronder zie je een aantal leuke foto’s van hen samen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Verloofd

Dat Carlo en Herald zich samen goed vermaken, werd onlangs extra goed duidelijk. Carlo plaatste namelijk een bijzondere fotoreeks op zijn Instagram, waar onder andere een foto met twee ringen bij stond. De twee hebben zich verloofd! Als presentator van het programma Married at First Sight heeft Carlo natuurlijk al veel ervaring opgedaan met huwelijk, maar binnenkort mag hij dus zelf het jawoord geven.

He said yes!‘, schrijft Carlo bij de foto van een gouden ring met een groene steen. Het stel was op dat moment op vakantie in Beverly Hills. Daar heeft Carlo meer over verteld in een column bij Televizier. “Waar Frank Sinatra en Dean Martin dronken en Marilyn Monroe feestte. Dit wordt de plek, denk ik. Recht tegenover de plek waar Elizabeth Taylor het vijf keer eerder probeerde. Ik doe het maar één keer, met de liefde van mijn leven.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Plan van aanpak

Ook vertelt Carlo hoe hij Herald ten huwelijk heeft gevraagd. Tijdens een etentje stond hij op, zogenaamd om naar de wc te gaan. Natuurlijk was dit helemaal niet waar, en stapte hij op de ober af om hem te vragen of hij de emeraldgroene ring samen met de drankjes te serveren. “En dan is daar het moment. Ring, ober, drank en ik zeg: ‘Lief, je wilt toch wel met me trouwen?'” Carlo vertelt dat het er sneller uit kwam dan dat hij wilde, maar dat zijn emotie en de gevoelens het stuurden. ‘Ja, natuurlijk’, hoorde hij van Herald. “En het is alsof alle spanning in één keer van me afglijdt.” Wij wensen de twee tortelduifjes veel geluk samen!

Bron: Libelle, Sterren op TV, RTL Boulevard, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram Carlo Boszhard en Herald Adolfs

Laatste nieuws