Wauw! Zo ziet de broer van Sylvie Meis eruit

Good genes run in the family!

Hoewel Sylvie Meis Nederland al heel wat jaar heeft verruild voor een grootse carrière in Duitsland, is ze ook in ons kikkerlandje nog altijd erg bekend. Haar broer daarentegen staat iets minder vaak en graag in de spotlights. Benieuwd hoe hij eruitziet? Kijk dan verder. 

Niet in de schijnwerpers

Bij veel mensen gaat er gelijk een belletje rinkelen bij de naam Sylvie Meis, maar hoe haar oudere broer er precies uitziet? Dat zal voor veel mensen een raadsel zijn. Haar 45-jarige broer heet Daniel Meis. En in tegenstelling tot zijn zusje staat hij niet in de schijnwerpers. Eén ding hebben ze in elk geval wel met elkaar gemeen: hun looks. Broer en zus zijn beide namelijk een knappe verschijning. Good genes run in the family! De twee hebben daarnaast een heel goede band. Sylvie is als twee handen op één buik met haar broer Daniel.

Die hechte band tussen broer en zus is er altijd al geweest. Vroeger speelden ze al samen, en nu ze all grown up zijn, zijn ze nog steeds close. Daniel is dan ook erg trots op zijn zus, haar carrière en hun band. “Haar humor, eerlijkheid, dat ze een zelfstandige denker is en haar moed. We kunnen urenlang praten. Het wordt nooit saai en we hebben altijd wat te lachen”, vertelt hij aan de Duitse Bild.

Ander leventje

Dat broer en zus dol op elkaar zijn is wel duidelijk. Toch lijken hun levens behoorlijk van elkaar te verschillen. Daniel is ook al jaren gelukkig in de liefde en is getrouwd met manlief Marcel Abbringh. Op werkvlak begeeft Sylvies broers zich zowel in de politieke wereld als in de communicatie. Hij werkt namelijk voor de VVD in de gemeente Amsterdam. Daarom woont hij, in tegenstelling tot zijn zus, wel gewoon in Nederland. Naast politiek houdt Daniel van eten, literatuur, geschiedenis, opera, klassieke muziek, kunst, reizen en luxe.

Familie verspreid

Het is maar goed dat Daniel, net als zijn zus, van reizen houdt. Hun familie woont namelijk nogal verspreid over de wereld, dat deelde La Meis onlangs in gesprek met Robbert Rodenburg. In een aflevering van Open Kaart vertelt ze dat al haar loved ones nogal ver van haar vandaan wonen. “Het is wel de story of my life dat bij mij alles verspreid is. Mijn ouders wonen in België, mijn broer en zijn man wonen in Amsterdam, mijn kind in Denemarken, ik woon in Duitsland en mijn man woont in Zwitserland.”

Hoewel Daniel Meis niet vaak op de voorgrond treedt, zijn er wel degelijk foto’s van hem én met zijn zus online te vinden. Kijk verder op de volgende pagina!

Laatste nieuws