Daar komt de bruid! Nikkie de Jager laat trouwjurk zien

Killer heels? Daar doet Miss Tutorials niet aan!

Lees ook

Deze week vond de droombruiloft van Nikkie de Jager en haar vriend Dylan Drossaers plaats. Op Instagram konden we toen al een glimp van de trouwjurk opvangen, maar nu heeft NikkieTutorials de hele outfit gedeeld. En we moeten zeggen: deze schoenen hadden we niet verwacht! 

Mr. & Mrs. Tutorials

“06-09-2022 💍 Mr. & Mrs. Tutorials 👩🏼‍❤️‍👨🏼”, liet het pasgetrouwde koppel deze week weten op Instagram, gevolgd door wat romantische foto’s van deze bijzondere dag. “Ik kan niet wachten om volgende week meer met jullie te delen”, vervolgde de visagiste. Nou Nikkie, dat konden wij ook niet! Gelukkig heeft ze nu eindelijk meer details losgelaten over de bijzondere dag.

Trouwjurk

Ze deelt namelijk een video van haar prachtige jurk. “The dress!”, schrijft ze erbij. De jurk is ontworpen door niemand minder dan Viktor & Rolf. En de schoenen? Dat zijn gewoon een paar witte sneakers. Geen killer heels dus, voor de beautygoeroe. Al snappen wij wel dat ze voor comfort gaat. Nikkie belooft ook komende week nog meer details over haar wedding day naar buiten te brengen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Volgers van Nikkie vinden de jurk in ieder geval prachtig. “Nikkie this dresss….. you look BEAUTIFUL”, schrijft een volger. En: “Stunning🥰”, reageert Davina Michelle. Helemaal mee eens!

Verloofd

Het gelukkige koppel is sinds 2019 verloofd en had al een langere tijd trouwplannen. Jammer genoeg werd dit steeds uitgesteld door de coronapandemie. Toch bleven de twee lovebirds happier than ever, zo leek het op hun Instagrampagina’s. Een uitgestelde bruiloft mag de pret én de liefde dus zeker niet drukken.

Wij wensen Nikkie en Dylan a.k.a. Mr. & Mrs. Tutorials heel veel liefde en geluk samen en kunnen niet wachten op meer kiekjes van de bruiloft!

Bron: Grazia, Instagram @nikkietutorials | Beeld: Instagram, Brunopress

 

Laatste nieuws

Zie ook