Zien: HNTM belooft een hoop drama met teaser voor make-over-aflevering

Yehesss: de leukste aflevering van elk seizoen Next Top Model komt er weer aan.

Lees ook

Elk seizoen van America’s Next Top Model of Holland’s Next Top Model kijken we uit naar één aflevering in het bijzonder: de make-overs! We smullen van de prachtige looks, bizarre styling, de tranen met tuiten en de diva-trekjes die er in deze episodes standaard de revue passeren. Het gloednieuwe seizoen van HNTM belooft met een teaser voor de make-overs dan ook een hoop goeds…

Nieuwe look

Als je meedoet aan de modellenwedstrijd, weet je dat er een moment komt waarop het gaat gebeuren: de gevreesde make-over. Als je geluk hebt, wordt je haar slechts een tintje lichter gemaakt, maar als je pech hebt, wordt de schaar zonder pardon in je lange lokken gezet. In voorgaande seizoenen werden er tranen met tuiten gehuild toen er haren werden afgeschoren of coupes een drastische nieuwe kleur kregen. Zo ook deze keer.

Teaser

Naast de restyling gaan we in deze aflevering ook kennismaken met vier nieuwe modellen, die – aan de teaser te zien – nog niet echt hartelijk worden ontvangen door de andere kandidaten. Videoland deelt een teaser van de aflevering en daar wordt enthousiast op gereageerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Reacties

“Vier nieuwe modellen én de restyling!”, schrijft Videoland in de caption. In de comments reageren verschillende modellen op de teaser, waarin we al een glimp van een aantal nieuwe looks opvangen. “Spannend”, schrijft Winson. “Oee oeeeh!”, laat Rosa achter. “Dramaaaaa!”, voorspelt Folmer. En Esmee verwacht een heleboel sensatie: “Sensaaaa”. Wij zijn mega benieuwd naar de nieuwe looks van de modellen!

Holland’s Next Top Model is iedere maandag te zien op Videoland.

Bron: Videoland, Instagram | Beeld: HNTM, Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook