Dit zijn de onbekende kinderen van koningin Camilla

Wist jij dit?!

Vader en moeder Parker-Bowles

Samen met Andrew kreeg Camilla dus twee kinderen. In december 1974 kwam Tom als eerste spruit van de twee aristocraten ter wereld. Zijn zusje Laura volgde in januari 1978. Beide kids blijven nu grotendeels buiten de spotlights, dus bij het grote publiek zijn de twee niet heel bekend. We stellen ze even aan je voor!

Tom Parker-Bowles

Allereerst is er dus Tom. Van de twee stiefkinderen van Charles is hij degene die het meest in de spotlight staat. Tom is namelijk heel actief in het culinaire wereldje als schrijver en recensent. Ook maakt hij in deze rol de nodige verschijningen in Britse kookshows. Zo heeft hij jarenlang het programma Market Kitchen gepresenteerd, en komt hij regelmatig opdraven als jurylid in het BBC-programma MasterChef.

Nu en dan zien we Tom ook zij aan zij met zijn moeder. Zo verscheen hij in juli 2022 naast zijn moeder en politicus/historicus/allesweter Gyles Brandreth bij een feestelijke lunch ter ere van Camilla’s 75e verjaardag.

camilla kinderen
Tom, Camilla en Gyles Brandreth in juli 2022. (Beeld: Brunopress)

Via Tom is Camilla inmiddels ook al oma. Hij trouwde in 2005, hetzelfde jaar als moederlief met Charles huwde, met royalty-journaliste Sara Buys, en kreeg met haar in 2007 dochtertje Lola. In 2010 volgde zoontje Frederick. Helaas hield het huwelijk geen stand en gingen Tom en Sara in 2018 uit elkaar.

camilla kinderen
Tom, Camilla en zakenman Ewan Venters, in 2018. (Beeld: Brunopress)

Over zijn stiefvader was Tom in elk geval goed te spreken. In een interview met The Express in 2015 verwoordde hij het als volgt: “Alles wat je wilt [als het op ouders aankomt], is dat ze gelukkig zijn. Mijn moeder is exceptioneel gelukkig op het moment. Ik ben altijd al dol op mijn stiefvader; hij is altijd een aardige, goede en liefelijke man geweest. Een man van warmte, intelligentie en menselijkheid. Mocht het ooit gebeuren, dan zal hij een fantastische koning zijn.” Overigens is Charles meer dan alleen een stiefvader van Tom. Hij is namelijk ook diens peetvader!

Laura Lopes

Zusje Laura is een aantal jaren jonger dan Tom, en leeft haar leven meer buiten de spotlights. Laura is actief als conservator in de kunstwereld, en is getrouwd met model turned zakenman Harry Lopes. Leuk detail: haar bruidsjurk was van de hand van Anna Valentine, die ook de bruidsjurk van haar moeder had ontworpen voor haar grote dag met Charles.

Camilla Kinderen Laura
De liefde bezegeld: Harry en Laura op hun huwelijksdag in 2006. (Beeld: Brunopress)

Samen met Harry heeft Laura drie kinderen: Eliza uit 2008, en tweelingbroertjes Gus en Louis zagen in december 2009 het levenslicht. Voor de piepjonge Eliza was in april 2011 bovendien een bijzondere rol weggelegd. Zij was namelijk één van de bruidsmeisjes bij dé Royal Wedding van prins William en Kate Middleton.

Ook lijkt Laura groot fan van de kleur blauw. Wederom goed afgekeken van moederlief?

camilla kinderen tom laura
Broer en zus Parker-Bowles in juni 2022. (Beeld: Brunopress)

Waar Tom slechts lovende woorden voor zijn stiefvader over had, beweerde royaltykenner Katie Nicholl dat Laura hem vroeger niet kon uitstaan: “William en Laura hadden enorme ruzies over wie schuldig was aan hun gebroken gezinnen. William gaf Camilla de schuld van alles dat ze zijn moeder had aangedaan, wat Laura woedend maakte. Laura moest daar niets van weten. Ze stelde zich hard op en vuurde terug naar William dat ‘zijn vader haar leven heeft vernield'”, schreef Nicholl in het boek Harry and William. “Het maakte haar niets uit dat het de prins van Wales was, ze gaf hem de schuld van de scheiding van haar ouders en was niet bang om dat William duidelijk te maken.” Aiii.

Gelukkig heeft de tijd een hoop van die wonden geheeld, en kunnen de stief-kids inmiddels weer gewoon met elkaar door één deur. Wie weet zien we hen de komende tijd meer officiële aangelegenheden bijwonen!

Bron: Beau Monde Archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws